Alexia Eram, mesaj emoționant pentru Aris, după finala America Express. Cum a reacționat Andreea Esca: „A meritat din plin”

Alexia și Aris Eram au transmis un mesaj emoționant după ce au pierdut finala America Express - Drumul Soarelui.

Alexia Eram, mesaj emoționant pentru Aris, după finala America Express. Cum a reacționat Andreea Esca: "A meritat din plin"

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au fost câștigătoarele sezonului 6 America Express – Drumul Soarelui. Cele două s-au luptat în finală cu echipa formată din Alexia și Aris Eram, copiii prezentatoarei de știri Andreea Esca. Deși nu au câștigat marele premiu, cei doi frați au avut parte de o aventură unică, iar creatoarea de conținut a transmis un mesaj emoționant.

Alexia și Aris Eram, mesaj emoționant după ce au pierdut finala America Express

În urma unei competiții lungi, pline de provocări, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au obținut victoria în sezonul 6 al emisiunii „America Express”. Acest rezultat a fost primit cu dezamăgire de către Aris și Alexia Eram, care au ocupat locul doi în competiție. Cu toate acestea, cei doi frați au transmis cât sunt de recunoscători pentru experiența pe care au avut-o, fiind acum mult mai apropiați și conștienți de limitele lor.

„A fost cea mai tare experiență din viața mea. Mi se pare că am învățat foarte multe lucruri. Mi-am legat o nouă conexiune cu fratele meu. Pot spune că l-am regăsit. În primul rând, am descoperit bărbatul Aris. Mi se pare că acolo l-am redescoperit pe Aris. Cred că a fost o experiență extraordinară pentru amândoi”, a mărturisit Alexia Eram la Antena 1, potrivit Fanatik.

„Le-am luat pe fete în brațe, le-am mulțumit. Au fost niște fete super tari, bravo lor! S-au bătut la fel de mult ca și noi să câștige. Au tot meritul să câștige. (…) Să ajungi până aici în acest concurs mi se pare o experiență incredibilă. Nu am mai trăit niciodată ceva care să se apropie de această experiență. Să ajung în finală și să fi făcut tot ce este în America Express este incredibil.”, a spus Aris Eram.

De asemenea, Alexia și Aris Eram au transmis împreună un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare, în care au dezvăluit cât de dificilă a fost competiția, însă sunt foarte fericiți că au avut parte de o astfel de experiență în care au legat prietenii.

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs, pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu ☺️! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți! Și pentru că am luat parte la superba aventură „America Express”, până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul, într-un mod aparte. A fost greu, dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet pentru susținerea și încurajările permanente și felicitări echipei câștigătoare!”

Și Andreea Esca și-a exprimat mândria pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de știri de la Pro TV a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu cei doi copii ai săi de la o ședință foto, iar în descriere a pus o inimă roșie. De asemenea, fanii au ținut să îi felicite pe cei doi concurenți.

„Felicitări! Au fost preferații mei și sunt câștigători, indiferent de rezultatul auzit!”. „Felicitări sunt minunați, ei sunt câștigătorii mei Alexia este minunată, chiar dacă este așa plângăcioasă, Aris ești adorabil, ai știut întotdeauna cum să-ți temperezi sora, să vă iubiți toată viața, că așa fac frații, vă ador!”, „Citesc comentariile și realizez ca așa simt și eu: pentru mine, Alexia și Aris sunt câștigătorii America Express! Felicitări, sunteți minunați! Felicitări părinților pentru educația dată!”. „Nu m-am uitat niciodată, la niciun concurs. Acum m-am uitat special pentru voi. Tineri, deștepți, frumoși, foarte educați, modești, cu mult bun simt etc. Respect pentru părinții care v-au crescut și educat. Cu așa oameni educați mai avem speranță că țara asta are un viitor. Vă iubesc”, sunt doar o parte din mesajele fanilor.

Citește și:
De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Gerard Pique. Detalii neașteptate au fost dezvăluite

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people