Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh. Ce a mărturisit creatoarea de conținut: „Era ziua lui, era la tatuaj…”

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar recent au sărbătorit șapte ani de relație.

Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh. Ce a mărturisit creatoarea de conținut: "Era ziua lui, era la tatuaj..."

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de 7 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc.

Într-un interviu acordat recent, Alexia Eram a făcut unele dezvăluiri despre începutul relației cu partenerul ei și despre cine a spus primul „Te Iubesc”.

„El, jur. Era ziua lui, era la tatuaj, mi-a zis ‘vino, să-ți spun ceva, TE IUBESC'”, a dezvăluit creatoarea de conținut pentru Cancan.ro.

Fosta concurentă de la America Express a mai dezvăluit că se consultă cu partenerul ei în ceea ce privește ținutele pe care le poartă, dar și că Mario Fresh îi cere părerea cu privire la vestimentația lui.

De fiecare dată mă întreabă dacă e OK, cu ce pantofi să-și asorteze ținuta. La shooting-uri are și un stilist, dar de fiecare dată se consultă și cu mine, la fel și eu”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce spune creatoarea de conținut despre infidelitate

Alexia Eram și Mario Fresh au fost recent invitați de Selly la detectorul de minciuni, acolo unde artistul și creatoarea de conținut au răspuns curiozităților pe care le aveau, unele făcând referire și la relația lor de cuplu. Cântărețul a recunoscut în fața partenerei sale faptul că un prieten l-a îndemnat să fie infidel. 

Alexia Eram: „Te-a îndemnat vreodată un prieten să mă înșeli?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Mamă, vreau să știu cine este. Mai este prieten cu tine în acest moment?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Da? Foarte buni prieteni?”
Mario Fresh: „Nu.”
Alexia Eram: „S-a întâmplat de mai mult timp?”
Mario Fresh: „Da, mă, da, dar sunt mai mulți. Oamenii sunt singuri, ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat neapărat, dar dacă au văzut un grup de fete undeva, au zis: „Bă, stai așa că mă duc până acolo, hai și tu.” Și eu le-am zis: „Stai că nu am cum să merg până acolo.”
Alexia Eram: „A, adică tu nu ai mers acolo.”
Mario Fresh: „Păi nu, logic că nu. Am stat la masa mea liniștit.”

Alexia Eram a vrut să știe de la Mario Fresh dacă în ultimul an a căutat în telefonul ei fără ca ea să știe:

„Anul trecut, în august. Probabil. O conversație cu prietena ta foarte bună care vorbea urât de mine. Am căutat niște lucruri într-o conversație cu prietena ta, să văd exact. Și de atunci chiar nu o am deloc la inimă.”

Atunci când Alexia Eram a fost întrebată de Mario Fresh dacă a vrut vreodată să-l înșele, creatoarea de conținut a răspuns:

„Nu. Dacă aș fi avut vreodată un gând așa, m-aș fi despărțit de tine. Nu sunt deloc pentru a înșela. Doar mă gândesc o secundă la asta, mă despart de acea persoană. Sunt foarte loială.”

Alexia Eram a mai vorbit și despre relația pe care o are cu partenerul ei, Mario Fresh, și cum privește faptul că își trăiesc povestea de dragoste în ochii publicului. Fiica Andreei Esca a spus că a fost alegerea lor de a dezvălui detalii din viața lor privată și că acest lucru vine și cu avantaje, dar și dezavantaje. 

„A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune. Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a adăugat Alexia Eram. 

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people