Alexia Eram dezvăluie ce face cu banii pe care îi câștigă. Creatoarea de conținut este independentă financiar: „Contează să te simți bine”

Alexia Eram a vorbit deschis despre câștigurile sale financiare și a dezvăluit pe ce îi place să cheltuiască banii.

Alexia Eram dezvăluie ce face cu banii pe care îi câștigă. Creatoarea de conținut este independentă financiar: "Contează să te simți bine"

La vârsta de 23 de ani, Alexia Eram își câștigă singură veniturile din activitatea sa de creatoare de conținut, dar și din job-ul pe care îl are la revista mamei sale. Fiica Andreei Esca a dezvăluit modul în care își gestionează banii și a recunoscut că investește în genți și pantofi de la brand-uri de lux.

Andreea Esca a încurajat-o pe fiica ei să fie responsabilă cu banii și să nu cheltuie pe obiecte vestimentare inutile. De-a lungul timpului, Alexia Eram și-a dobândit independența financiară și nu mai solicită sprijin financiar din partea părinților ei. Cu toate că își permite să achiziționeze orice, fosta concurentă a emisiunii „America Express” nu este o persoană care cheltuiește foarte mult.

Pe ce investește Alexia Eram banii

Cu toate acestea, creatoarea de conținut împărtășește o pasiune pentru modă și admite că investește o parte din venituri în genți și pantofi de la brand-uri de lux. Alexia Eram a subliniat că apreciază calitatea și acesta este motivul pentru care face astfel de investiții mai costisitoare.

„Cred că dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor”, a spus Alexia Eram pentru Star Matinal, potrivit Spynews.ro.

Cu toate că îi place moda și se bucură de obiectele vestimentare de la brand-uri celebre, Alexia Eram crede că esențial este să ai stil și să știi să te îmbraci elegant și cu haine accesibile.

„Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil. A zis Karl Lagerfeld că până la 50 de ani contează doar cum îmbini hainele (…) Contează să te simți bine, să ai un stil, nu contează câți bani dai pe haine. Nici nu contează care e cel mai scump obiect din garderoba mea, contează să fie niște piese care îți plac și în care te simți bine”, a adăugat Alexia Eram pentru sursa citată.

Creatoarea de conținut lucrează și la revista mamei sale

Alexia Eram a dezvăluit în emisiunea „Drive in with Andrei Niculae” cât câștigă la A List Magazine, unde deține poziția de fashion editor. Ea lucrează la revista mamei sale și se simte foarte încântată de această oportunitate profesională.

Ca influencer de succes, Alexia Eram are numeroase campanii pe Instagram și beneficiază de un număr impresionant de urmăritori. Pe lângă activitatea de creatoare de conținut, ea lucrează și la revista mamei sale, unde are un salariu lunar de 2.500 de euro.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram.

Citește și:
Lidia Buble, dezvăluiri inedite despre începutul carierei sale. De ce le-a ascuns părinților activitatea ei: „Au fost un pic necăjiți'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people