Alexia Eram, detalii despre silueta ei. Ce principii aplică în stilul ei de viață: „Încerc să merg în fiecare zi la sport”

Alexia Eram a oferit mai multe detalii despre regulile după care se ghidează în stilul ei de viață.

Alexia Eram, detalii despre silueta ei. Ce principii aplică în stilul ei de viață: "Încerc să merg în fiecare zi la sport"

Alexia Eram este preocupată să aibă apariții impecabile la fiecare eveniment la care participă. Creatoarea de conținut acordă o atenție foarte mare stilului ei de viață și încearcă să aibă o alimentație sănătoasă, dar și să facă frecvent exerciții fizice. 

Recent, Alexia Eram a vorbit despre alimentația ei. Pe lângă grija la planul alimentar, creatoarea de conținut a spus că sportul ocupă o componentă importantă în stilul ei de viață sănătos. 

„Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut. Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport”, a declarat Alexia Eram pentru Ego.ro.

Alexia Eram a mai precizat că se simte foarte bine în pielea ei, că este mulțumită de felul în care arată, dar consideră că mereu este loc de îmbunătățiri. 

„Am avut perioade când mă cântăream nonstop, dar am încetat să fac asta, pentru că cred că este mai important să îți placă cum arăți în oglindă. Poți să ai același număr de kilograme, dar corpul tău să arate altfel, așa că încerc să mă cântăresc o dată pe săptămână. Nu am un ideal, ci cred că întotdeauna poți să fii o versiune și mai bună de-a ta. Întotdeauna. Am avut o perioadă, bine eram și copil, deci nu știu dacă se pune sau nu pentru că aveam și corpul de copil, dar am avut o perioadă când am fost foarte slabă, dar de câțiva ani mă mențin cam pe la aceleași kilograme. Sunt super ok cu felul în care arăt. Pur și simplu cred că tot timpul există loc de mai bine”, a adăugat Alexia Eram pentru sursa menționată.

La vârsta de 23 de ani, Alexia Eram își câștigă singură veniturile din activitatea sa de creatoare de conținut, dar și din job-ul pe care îl are la revista mamei sale. Ea a dezvăluit modul în care își gestionează banii și a recunoscut că investește în genți și pantofi de la brand-uri de lux.

Andreea Esca a încurajat-o pe fiica ei să fie responsabilă cu banii și să nu cheltuie pe obiecte vestimentare inutile. De-a lungul timpului, Alexia Eram și-a dobândit independența financiară și nu mai solicită sprijin financiar din partea părinților ei. Creatoarea de conținut împărtășește o pasiune pentru modă și admite că investește o parte din venituri în genți și pantofi de la brand-uri de lux. Alexia Eram a subliniat că apreciază calitatea și acesta este motivul pentru care face astfel de investiții mai costisitoare.

„Cred că dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor”, a spus Alexia Eram pentru Star Matinal, potrivit Spynews.ro.

Cu toate că îi place moda și se bucură de articolele vestimentare de la brand-uri celebre, Alexia Eram crede că esențial este să îți găsești stilul și să te simți bine în pielea ta.

„Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil. A zis Karl Lagerfeld că până la 50 de ani contează doar cum îmbini hainele (…) Contează să te simți bine, să ai un stil, nu contează câți bani dai pe haine. Nici nu contează care e cel mai scump obiect din garderoba mea, contează să fie niște piese care îți plac și în care te simți bine”, a adăugat Alexia Eram pentru sursa citată.

Citește și:
Cu ce probleme s-a confruntat Andreea Marin înainte de a face schimbări în stilul ei de viață: „Nu am slăbit de dragul siluetei'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people