Alexia Eram, declarații inedite despre mama ei. Ce spune despre salariul pe care Andreea Esca îl are la PRO TV

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, au o relație foarte apropiată.

Alexia Eram, declarații inedite despre mama ei. Ce spune despre salariul pe care Andreea Esca îl are la PRO TV

Andreea Esca se poate mândri cu o carieră în televiziune de invidiat, având o experiență de peste 30 de ani. Ba mai mult, vedeta de la PRO TV este implicată în numeroase proiecte, iar de-a lungul timpului a avut o expunere constantă în spațiul public.

Vedeta este căsătorită cu Alexandre Eram și au împreună doi copii: pe Alexia și pe Aris. Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani, a terminat de curând facultatea în Marea Britanie, iar de ceva timp activează în mediul online. Fiica Andreei Esca este creatoare de conținut și are o comunitate de sute de mii de fani pe rețele de socializare precum Instagram sau TikTok. Astfel, Alexia este printre cei mai urmăriți și apreciați creatori din social media de la noi, care de ceva timp își câștigă singură proprii bani.

Între cele două este o strânsă relație, dar se pare că Andreea Esca nu discută nici măcar cu fiica ei subiectele sensibile așa cum este cel al salariului pe care îl primește de la PRO TV și care, de-a lungul anilor, a stârnit numeroase supoziții și curiozități.

Într-un interviu acordat recent, Alexia Eram a fost întrebată dacă știe care este salariul mamei sale, însă răspunsul tinerei a fost surprinzător. Aceasta a recunoscut că nu a fost niciodată curioasă cu privire la acest subiect.

„E adevărat. Nu mi-l spune. Nu am fost atât de curioasă, dar nu mi-l spune, probabil… nu știu de ce nu mi-l spune… că na, trebuie să rămână acolo, nu se divulgă.”, a spus Alexia Eram pentru Antena Stars.

Andreea Esca a vorbit despre cariera fiicei sale

Într-un interviu acordat pentru PRO TV, Andreea Esca a spus că fiica ei este pasionată de ceea ce face acum și nu și-a arătat interesul spre o carieră în televiziune. Ba mai mult, studiile pe care le-a urmat în Marea Britanie au ajutat-o în activitatea ei și muncește foarte mult.

„Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu. Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei, după părerea mea și nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent”, a precizat Andreea Esca.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre relația cu actrița Doina Teodoru și cum s-au cunoscut

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people