Alexia Eram, declarație surprinzătoare despre nunta cu Mario Fresh: „Știu exact cum vreau să arate”

Alexia Eram a surprins cu declarația pe care a făcut-o despre nunta cu Mario Fresh.

Alexia Eram, declarație surprinzătoare despre nunta cu Mario Fresh: "Știu exact cum vreau să arate"

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul din cuplurile îndrăgite din showbiz-ul românesc. Creatoarea de conținut și artistul trăiesc de șapte ani o poveste de dragoste, iar în timp relația lor a devenit tot mai solidă. 

Alexia Eram și Mario Fresh sunt întrebați constant în interviuri, dar și de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit că momentan amândoi sunt prea tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală.

Deși nu își fac planuri pentru nuntă, Alexia Eram a surprins cu declarația ei privind acest moment, mărturisind că știe deja cum și-ar dori să arate. 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a spus Alexia Eram în podcast-ul „Baddasmom.”

Alexia Eram a dezvăluit acum ceva vreme detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește împreună cu Mario Fresh. Creatoarea de conținut a vorbit și despre gelozia din cuplu, dar și despre cum o gestionează.

„Nu sunt o persoană foarte relaxată, sunt foarte irascibilă de fel, dar nu sunt nici o persoană foarte nervoasă. Sunt agitată de fel. Sunt geloasă cum orice om e gelos. Nu cred că există să nu fii gelos. Cred că în orice relație există o mică parte de gelozie, nu cred că există relații în care să nu fie deloc, așa că este bine asta. Dacă nu ar fi gelozie înseamnă că ceva nu e ok. Nu poate să fie omul cu ochelari. Are voie să zică dacă o fată e frumoasă, are dreptate. Este firesc. Dacă vezi pe cineva frumos, afirmi asta. Asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple ceva”, a declarat Alexia Eram pentru WOWbiz.

Alexia Eram a dezvăluit cum privește faptul că ea și Mario Fresh își trăiesc povestea de dragoste în ochii publicului. Fiica Andreei Esca a mărturisit că a fost alegerea lor de a mărturisi detalii din viața lor privată și că acest lucru vine și cu avantaje, dar și dezavantaje.

„A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune. Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a povestit Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro.

Citește și:
Nicole Cherry, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: „Probabil că o să vină'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people