Alexia Eram a petrecut Paștele alături de familia lui Mario Fresh. Cum le-a surprins artistul pe iubita și mama lui

Alexia Eram a petrecut sărbătorile pascale la Iași, alături de Mario Fresh și familia lui.

Alexia Eram a petrecut Paștele alături de familia lui Mario Fresh. Cum le-a surprins artistul pe iubita și mama lui

Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit Paștele în Iași, orașul natal al solistului, alături de familia lui. Fiica Andreei Esca se înțelege de minune cu mama iubitului ei, iar imaginile cu cele două au fost apreciate de utilizatorii de pe rețelele de socializare. Cele două au pregătit împreună mâncăruri tradiționale, dar au făcut și exerciții la sală pentru a face loc bunătăților.

Alexia Eram a petrecut Paștele cu părinții lui Mario Fresh

Alexia Eram a decis să își petreacă Paștele în familia partenerului ei, mergând acasă la părinții lui Mario, Claudia și Mihai Gălățanu. Tânăra a petrecut alături de aceștia în mod tradițional, pregătind mâncăruri speciale și bucurându-se de timp petrecut în familie. Cu toate acestea, cele două au făcut și o pauză de la muncă pentru o sesiune de antrenamente la sala de sport.

sursa: Instagram

Ulterior, Mario Fresh le-a surprins pe mama sa și iubita lui în timp ce tăiau legumele pentru salata boeuf. Artistul a făcut și o glumă în dreptul postării sale, subliniind nivelul de concentrare al celor două: ‘S-au suflecat. Păzea.”

sursa: Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de 7 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc.

sursa: Instagram

Ce spune tânăra despre căsătorie

Într-un interviu acordat recent, Alexia Eram a vorbit deschis despre gândurile de căsătorie mărturisind însă că este prea tânără pentru acest pas important în viață, însă a recunoscut că își dorește un copil.

„Mă văd și eu căsătorită, cu un copil măcar și cu o carieră frumoasă și stabilă. Eu trebuie să mă gândesc sau el? Suntem foarte tineri, am 23 de ani, nu pun presiune, când o se întâmple o să se întâmple, chiar nu mă gândesc la asta”, a declarat Alexia Eram, la Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Cântărețul a vorbit cu mult drag despre relația cu partenera lui, dezvăluind că are foarte mare încredere în el și se iubesc necondiționat.

„Sunt șapte ani, îți dai seama că sunt multe lucruri. Încrederea și ceea ce am construit… o dobândești încet, încet și încrederea și tot ce avem noi. Încrederea și iubirea asta necondiționată, e ceva pur între noi”, a declarat Mario Fresh, la Antena Stars.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost invitați de Selly la detectorul de minciuni, acolo unde artistul și creatoarea de conținut au răspuns curiozităților pe care le aveau, unele făcând referire și la relația lor de cuplu. Cântărețul a recunoscut în fața partenerei sale faptul că un prieten l-a îndemnat să fie infidel. 

Alexia Eram: „Te-a îndemnat vreodată un prieten să mă înșeli?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Mamă, vreau să știu cine este. Mai este prieten cu tine în acest moment?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Da? Foarte buni prieteni?”
Mario Fresh: „Nu.”
Alexia Eram: „S-a întâmplat de mai mult timp?”
Mario Fresh: „Da, mă, da, dar sunt mai mulți. Oamenii sunt singuri, ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat neapărat, dar dacă au văzut un grup de fete undeva, au zis: ‘Bă, stai așa că mă duc până acolo, hai și tu.’ Și eu le-am zis: ‘Stai că nu am cum să merg până acolo.'”
Alexia Eram: „A, adică tu nu ai mers acolo.”
Mario Fresh: „Păi nu, logic că nu. Am stat la masa mea liniștit.”

Citește si:
Ținute neinspirate la MET Gala 2024: cine a dat greș pe covorul roșu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people