Alexia Eram a împlinit 23 de ani. Cum a sărbătorit de ziua ei de naștere

Alexia Eram a împlinit 23 de ani și a sărbătorit alături de Mario Fresh în Santorini.

Alexia Eram a împlinit 23 de ani. Cum a sărbătorit de ziua ei de naștere

Alexia Eram sărbătorește pe 31 august împlinirea vârstei de 23 de ani și cu această ocazie a ales să petreacă într-un mod cu adevărat special. Alături de iubitul său, ea a plecat într-o scurtă escapadă pe plajele din Grecia, în căutarea relaxării și a distracției. Încă de la primele minute ale aniversării sale, creatoarea de conținut a fost felicitată de Mario Fresh, cât și de părinții ei.

Fiica Andreei Esca, Alexia, a avut parte de momente de neuitat în timpul acestei vacanțe bine meritată alături de iubitul ei. Înainte de această escapadă în Santorini, Mario Fresh, partenerul ei, recunoștea că nu petrece suficient timp alături de ea din cauza angajamentelor sale. Cu toate acestea, pentru ziua ei de naștere, artistul a fost alături de ea în această călătorie romantică. 

În Santorini, cei doi au avut parte de experiențe deosebite, savurând delicatese grecești, explorând locuri renumite din insulă și bucurându-se de plimbări cu barca. Desigur, momentele speciale trebuiau să fie imortalizate, iar Alexia Eram a ales să-și păstreze amintirile prin câteva poze memorabile.

Alexia Eram a împlinit 23 de ani

Cu toate acestea, cel mai important moment a fost aniversarea Alexiei. Tânăra a împlinit 23 de ani, iar Mario Fresh a fost alături de ea încă de la miezul nopții. Cei doi au petrecut o seară romantică la restaurant, unde s-au bucurat de bunătățile grecești. Imediat cum s-a făcut data de 31 august, Alexia a fost asaltată de mesaje și urări de ziua ei de naștere. Mario Fresh și părinții ei, Andreea Esca și Alexandre Eram, au fost printre primele persoane care i-au urat „La muli ani!”.

Mario Fresh a postat pe contul său de Instagram reacția Alexiei Eram, când a fost sunată de părinții ei în toiul nopții pentru a-i face cea mai specială urare aniversară.

„La mulți ani! My special one!”, a scris Mario Fresh pe Instagram, în timp ce Andreea Esca îi cânta Alexiei.

sursa: Instagram

De asemenea, Andreea Esca a făcut o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram, în care aduce doar cuvinte de laudă la adresa fiicei sale. Cele două au o relație specială și se înțeleg de minune, iar declarațiile lor sunt tot timpul pline de iubire și admirație.

„V-aș dori tuturor să o cunoașteți pe @alexiaeram pentru că în spatele fotografiilor stă o fată extrem de sensibilă, amuzantă, muncitoare, empatică și cu o inimă foooarte mare! La mulți ani, buni ca tine, Alexia Margot ❤️ Te iubesc până la Lună!”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

După o seară romantică în Santorini, Alexia Eram și Mario Fresh s-au grăbit dimineață la aeroport pentru a se întoarce acasă. Sărbătorita zilei a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, în care i-a ținut pe internauți la curent cu planurile lor. Deși oboseala își spune cuvântul, fiica Andreei Esca se bucură din plin de mesajele frumoase ale celor dragi și atenția primită.

„Bună dimineața. Ne-am trezit la ora 3, am dormit 2 ore. Am zburat până în Atena, avem escală și acum urmează să ne îmbarcăm pentru al doilea zbor pentru București. Sper să mai pot dormi puțin când ajung acasă. Chiar dacă este ziua mea sper să mai pot dormi vreo 2 ore pentru a fi aptă pentru petrecere.”, a explicat Alexia Eram.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu familia ei: „Nu există să le deranjăm când…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people