Alexia Eram a avut nevoie de intervenția medicilor la America Express. Ce a pățit tânăra: „Îmi curge sânge rău de tot”

Din dorința de a termina cât mai repede proba, pentru a avea o șansă la imunitate, Alexia și Aris Eram au trecut prin momente neplăcute.

Alexia Eram a avut nevoie de intervenția medicilor la America Express. Ce a pățit tânăra: "Îmi curge sânge rău de tot"

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au obținut prima imunitate a sezonului după o cursă complicată, cu mai multe misiuni. A patra ediție a reality show-ului America Express a mai avut însă o miză mult mai importantă: a doua imunitate! Astfel, cu excepția echipei formate din Laura și Sânziana, toți ceilalți au intrat într-o competiție crâncenă și epuizantă care i-a ținut pe o plantație de guayabas până după lăsarea nopții.

„Am mers mult, am trecut pârâuri, am trecut râuri, am urcat dealuri… Am crezut că nu mai ajungem la fermierul care supraveghea proba asta”, a povestit Romică Țociu. „Am cărat niște lăzi cu fructe care cred că aveau vreo 40 de kilograme”, a spus și Giulia despre proba de pe plantație. „Nici nu mai vedeam ce facem acolo, pentru că se lăsase noaptea, ne loveam, ne zgâriam de crengi pe întuneric”, a povestit și Aris Eram.

Din dorința de a termina cât mai repede proba, pentru a avea o șansă la imunitate, Alexia și Aris Eram nu au fost prea atenți la modul în care-au deplasat prin livadă. O frunză subțire de guayaba i-a ajuns în nas Alexiei și spre surprinderea ei i-a provocat o rană destul de serioasă. Deși inițial nu a băgat de seamă, tânăra s-a panicat atunci când a văzut că îi curge sânge din nas și ulterior a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a opri sângerarea.

„Mi-am băgat o frunză în nas, mamă, îmi curge sânge din nas. Mi-am băgat o din asta, îmi curge sânge rău de tot. Era o frunză foarte subțire și mi-a intrat în nas. Am zis că fix acum mă accidentez”, a spus Alexia Eram, în timpul probei.

Ce a mărturisit acum Alexia Eram despre participarea la America Express alături de fratele ei

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost foarte încântați de ideea de a participa la acest concurs, iar potrivit surselor mondene, cei doi ar fi ajuns chiar până în finală. Cei doi au însă caractere diferite, Alexia fiind mult mai impulsivă decât fratele ei care se consideră o persoană calmă și răbdătoare.

Întrebată acum daca regretă decizia de a participa la America Express împreună cu fratele ei, Alexia Eram a declarat că s-a simțit foarte bine în compania acestuia.

„A fost extraordinar. A fost o experiență unică, am învățat foarte multe lucruri. Cred că faptul că l-am ales pe Aris (n.r. fratele ei) a fost cea mai bună decizie”, a mărturisit Alexia Eram, pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Deși la început a fost șocată de condițiile din competiție, Alexia Eram a mărturisit că, pe parcurs, s-a obișnuit și totul a devenit o rutină.

„Este șocant primele zile pentru că nu este deloc confortul pe care îl ai acasă, dar te obișnuiești pentru că intri într-un fel de rutină. Cu mâncarea, într-adevăr, ziua nu prea mănânci și când prinzi mănânci ce ai”, a adăugat creatoarea de conținut pentru sursa citată.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people