Alexandru Ciucu, vacanță împreună cu fiicele sale și ale Alinei Sorescu. Ce destinație a ales: „Voi pleca doar eu și fetițele”

Alexandru Ciucu se pregătește să plece în vacanță în străinătate alături de cele două fiice ale sale.

Alexandru Ciucu, vacanță împreună cu fiicele sale și ale Alinei Sorescu. Ce destinație a ales: "Voi pleca doar eu și fetițele"

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și creatorul de modă s-au despărțit după o relație de 14 ani, iar cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

Alexandru Ciucu pleacă în vacanță cu cele două fiice ale sale

În mijlocul procesului de divorț și de stabilire a custodiei fiicelor sale cu Alina Sorescu, Alexandru Ciucu se bucură de succes în afaceri și de timpul petrecut cu fetițele lui. Afacerea sa cu costume prosperă, iar instanța a hotărât ca el să petreacă mai mult timp cu fiicele sale în această vară. Deși copiii locuiesc cu mama lor, Raisa și Carolina au petrecut deja două săptămâni cu tatăl lor și se pregătesc pentru o vacanță împreună în Grecia.

„Voi pleca doar eu și fetițele în Grecia, în partea a doua a vacanței, pe care o vor petrece cu mine”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Click!.

Artista, noi dezvăluiri despre căsnicia cu designerul

Alina Sorescu a admis că problemele în căsnicia cu Alexandru Ciucu datează de mult și regretă că nu a pus capăt relației mai devreme. Artista a fost îngrijorată de modul în care separarea le-ar putea afecta pe fiicele lor. Chiar și după doi ani de la decizia de a divorța, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă să se lupte în instanță pentru a stabili programul de vizitare al copiilor. Recent, artista a discutat deschis despre provocările din căsnicie și efectele acestora asupra fiicelor lor.

Artista a declarat că, înainte de a decide să divorțeze, relația lor a trecut prin numeroase schimbări importante. Una dintre cele mai notabile a fost faptul că Alexandru Ciucu locuia de mult timp într-o altă țară, ceea ce a făcut ca fetițele lor să se obișnuiască cu părinții separați de distanță.

„M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii moderate de Mirela Retegan.

Artista a mărturisit că regretă un singur lucru în privința divorțului de Alexandru Ciucu: că nu a pus capăt mariajului mai devreme, atunci când au început să apară primele dificultăți între ei.

„Din păcate, da (n.red.: lucrurile s-au terminat destul de rău după 12 ani de căsnicie). Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează, binele lor. Practic este apelul procesului de divorț, în care discuția noastră este pe marginea programului. De Paște este în vigoare programul dat de ordonanța cu care funcționăm până în prezent, adică vacanța la jumătate.”

Citește și:
Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 19 ani. Ce mesaj special i-a transmis prezentatorul TV: „Ai toate calitățile din lume'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people