Alexandru Ciucu, noi declarații, după victoria obținută în instanță de Alina Sorescu privind custoria celor două fetițe: „Nu iau în calcul”

Alexandru Ciucu a vorbit despre decizia instanței privind custodia fiicelor sale și ale Alinei Sorescu.

Alexandru Ciucu, noi declarații, după victoria obținută în instanță de Alina Sorescu privind custoria celor două fetițe: "Nu iau în calcul"

Într-un recent verdict judecătoresc, Alina Sorescu a obținut o victorie importantă în disputa cu fostul ei soț privind programul de custodie al fiicelor lor. Acest lucru înseamnă că cele două fiice ale artistei nu vor mai petrece o săptămână la mamă și alta la tată, ci vor avea domiciliul stabil în casa mamei lor. Alina Sorescu a împărtășit vestea cu bucurie, recunoscând că această perioadă dificilă a luat sfârșit pentru ea și pentru cele două micuțe.

Alexandru Ciucu, declarații privind decizia instanței

În ceea ce-l privește pe Alexandru Ciucu, acesta a ales să nu comenteze asupra subiectului și nici asupra vieții sale personale în general. Designerul de modă consideră că lucrurile se vor desfășura în mod natural la momentul potrivit. În legătură cu viața sa sentimentală, fostul partener al Alinei Sorescu a declarat că nu mai are intenția să se recăsătorească vreodată și că nu ia în considerare această posibilitate.

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat designerul pentru Cancan.ro.

Alexandru Ciucu a luat o decizie importantă în ceea ce privește domeniul său de activitate, extinzându-l. După absolvirea masterului la Paris, acest pas îi va servi ca sursă de inspirație pentru viitoarele sale creații. În prezent, Ciucu se află în procesul de creare a unei colecții de modă dedicată femeilor, o inițiativă care necesită efort și dedicare pe termen lung. Designerul înțelege că piața din România este una competitivă, motiv pentru care este hotărât să depună mult efort pentru a-și aduce contribuția și a se evidenția în acest mediu.

„Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată. Am terminat masterul de la Paris în acest an. (…) Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijijne zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă”, a mai spus Alexandru Ciucu pentru sursa menționată

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și designerul s-au despărțit după o relație de 14 ani. Cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022. 

Alina Sorescu a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut

Alina Sorescu a mărturisit că perioada pe care a traversat-o nu a fost deloc ușoară și că a suferit. De asemenea, în ceea ce privește apelul la procesul de divorț, artista a precizat că acesta va începe anul viitor, în primăvară.

„A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Instagram. 

Citește și:
Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana Răducan de ziua ei de naștere: „E sprijinul meu”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people