Alexandru Ciucu, mărturisiri despre fiicele lui, Carolina și Raisa, și pasiunile lor: „Există această dorință de a schimba…”

Alexandru Ciucu a vorbit despre fiicele lui, Raisa și Carolina, și pasiunile lor.

Alexandru Ciucu, mărturisiri despre fiicele lui, Carolina și Raisa, și pasiunile lor: "Există această dorință de a schimba..."

Alexandru Ciucu și fosta lui parteneră de viață, Alina Sorescu, au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Designerul a vorbit despre preocupările pe care au fiicele lui și despre cum își manifestă până acum pasiunile. 

Alexandru Ciucu a mărturisit faptul că Raisa și Carolina sunt interesate de modă, astfel că amândouă îi împărtășesc pasiunea față de această lume. Designerul a precizat că fiicele lui acordă o atenție deosebită felului în care se îmbracă, dar și modului în care se combină diverse articole vestimentare între ele. Creatorul de modă a adăugat că momentan cele două au început cu schimbatul hainelor de la păpuși și că au vrut și ele să le creeze propriile ținute.

„Sigur că da, au o pasiune în acest domeniu amândouă, dar parcă Raisa puțin mai mult. Totuși, una are o pasiune de a se îmbrăca. Raisa e mult mai atentă la lucrurile cu care se îmbracă, iar dacă ceva nu se asortează perfect, adică culoarea de la tricou cu adidașii, iese un întreg „scandal”. Carolina e mai aplecată către a le face. La un moment dat mi-au zis: „Tati, să ne aduci și nouă țesături pe acasă!”. Le-am adus tot felul de rămășițe, voiau să îmbrace păpuși. Le cumpăr păpuși, vin cu ele acasă și se joacă cât se joacă cu hainele cu care vin. La un anumit brand de păpuși există și o parte de garderobă, cumperi păpușa în hainele în care este și, după, poți să îi cumperi și haine. Le-am cumpărat și haine, dar ele au vrut să le facă! Important este că acolo, undeva, în sufletul lor există această dorință de a schimba vestimentația chiar și unei păpuși. Așa se începe! Să zicem că da, ar fi o lipsă de modestie, dar să zicem că da (n.r. au de unde să moștenească talentul)!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Ego.ro

După ce s-a aflat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, amândoi au încercat să păstreze discreția și să le protejeze pe fiicele lor. După separare, creatorul de modă a lipsit un timp din atenția publicului, însă acum a revenit și a vorbit recent despre activitățile pe care le-a făcut în ultima perioadă. Designerul a fost prezent la Paris Fashion Week și s-a întors de acolo cu inspirație pentru colecțiile sale. 

„Am fost la Paris Fashion Week cum merg aproape în fiecare an. Am văzut foarte multe lucruri interesante. Eu sunt mereu mai interesat la genul asta de evenimente de numele noi, nu de creațiile marilor case de modă. La ele putem vedea pe rețelele de socializare în toată lumea. Am venit de acolo cu energie, cu un vibe bun și cu inspirație”, a declarat Alexandru Ciucu la Antena Stars, citat de spynews.ro

De asemenea, Alexandru Ciucu a mai spus că lucrează intens la o colecție de damă, fiind prima de tipul acesta pentru el, motiv pentru care are și câteva emoții pentru ca toate lucrurile să iasă așa cum dorește. 

„Așa cum am mai spus, pregătesc o colecție de damă. Prima mea colecție de damă și am mari emoții, mai ales că e prima oară și pot fi multe lucruri unde poți da greș. Piața în România este foarte ridicată, mai ales pe zona de damă este bine dezvoltată”, a adăugat Alexandru Ciucu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Alina Ceușan, mesaj emoționant pentru fiul ei, Rock, care a împlinit recent 3 ani: „În unele momente te dezamăgesc'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people