Alexandra Ungureanu dezvăluie dieta prin care a reușit să scape de kilogramele în plus: „Am avut și ajutoare”

Alexandra Ungureanu a dezvăluit la ce dietă a apelat pentru a scăpa de kilogramele acumulate în plus.

Alexandra Ungureanu dezvăluie dieta prin care a reușit să scape de kilogramele în plus: "Am avut și ajutoare"

Alexandra Ungureanu admite că a acumulat câteva kilograme în plus acum câțiva ani și, ca urmare, a ales să excludă anumite alimente din dieta sa și să adopte un regim alimentar mai strict. Artista menționează că acest demers s-a transformat treptat într-un mod de viață, ajungând să nu mai perceapă dieta ca pe un ansamblu de restricții.

Alexandra Ungureanu a povestit că, acum trei ani, s-a confruntat cu o creștere în greutate de câteva kilograme, dar nu a fost îngrijorată inițial, având încredere că avea să urmeze o dietă pentru a le elimina. Cu toate acestea, cele două kilograme inițiale s-au multiplicat până aproape la șapte, moment în care a hotărât că e timpul pentru o transformare.

Alexandra Ungureanu dezvăluie ce dietă a urmat

Artista povestește că a acumulat kilograme în plus într-o perioadă în care a călătorit intens prin țară. Inițial, nu a fost prea preocupată de acest aspect, însă odată ce a realizat că greutatea ei a crescut cu șapte kilograme, a optat pentru o modificare a stilului de viață. A început să consume alimente mai puțin grase și mai sănătoase, ceea i-a permis să elimine surplusul de greutate.

„Am avut o perioadă în care m-am îngrășat vreo șase-șapte kilograme. S-au pus treptat, câte două, de prin 2021 am început. E adevărat că probabil am și călătorit foarte mult, mai ales în Maramureș, în Ardeal, unde știm cum este bucătăria tradițională irezistibilă, iar gazdele foarte bune, foarte primitori. Ți se pune slană în față și tot felul de bunătăți cu multe proteine și grăsimi amestecate și nu prea ai ce să faci și uite așa s-au lipit câte două, dar am zis că pot să le dau jos. Am mai pus câte două și la un moment dat, m-am trezit că nu mai stăteau hainele atât de bine pe mine”, a declarat Alexandra Ungureanu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal, potrivit Spynews.

Vedeta menționează că a adoptat principii specifice dietei scandinave în alimentația sa, alegând acest regim datorită naturii sale mai puțin restrictive comparativ cu alte diete. Astfel, într-un timp relativ scurt, a reușit să scape de kilogramele în plus.

„Am avut și ajutoare, o dietă scandinavă, cu calorii puține, dar cu nutrienți și vitamine, pentru că avem nevoie. Nu pot să mă înfometez, să mănânc doar foarte slab caloric. Trebuie să fiu sigură că am aportul asigurat de vitamine și minerale. Nu reușesc somn înainte de ora 2, ceea ce nu e grozav, dar vom regla și pe partea asta la un moment dat”, a mai spus artista.

Recent, Alexandra Ungureanu a răspuns la câteva curiozități legate de stilul ei de viață. Pentru că sunt mulți cei care vor să afle cum se menține în formă, artista a spus la ce anume apelează în ceea ce privește silueta ei. 

„Sala este în lifestyle-ul meu de foarte mulți ani, evident am perioade în care nu am cum, pentru că fizic nu sunt în București. Sunt și dependentă de o anumită antrenoare cu care lucrez din 2008 și se presupune că ar fi trebuit să învăț și singură, dar știi când ți se dă mură în gură…”, a spus Alexandra Ungureanu pentru Impact.ro

În continuare, Alexandra Ungureanu a spus cum decurg antrenamentele ei. De asemenea, artista mai și aleargă în parc și preferă să facă asta seara pentru că nu este o persoană matinală.

„De exemplu, am mai fost prin țară la hoteluri că aveau sală. Mă duc la bandă, mai fac niște abdomene, dar dacă vrei să mă iei la exerciții, nu știu, deși fac din 2008. Am practic două antrenamente stabile pe săptămână. Mă duc și în parc la alergat. Seara, pentru că nu sunt matinală. Adică mă trezesc, mă duc, dar nu sunt eu. Adică de la a mă trezi și a umbla în două picioare până la a mă duce să fac sport… Cumva eu intru așa într-o formă în care simt că pulsează ceva viață în mine de pe la 2.00. Dar la 7.00-8.00 mă trezesc, dar nu sunt eu. E ceva care se luptă să strălucească la un moment dat”, a completat Alexandra Ungureanu. 

Citește și:
Celebrități și ținute spectaculoase la decernarea premiilor BAFTA 2024 (Galerie Foto)

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people