Alexandra Ungureanu dezvăluie cum se menține în formă. Ce a spus despre stilul ei de viață din ultimele luni: „Băteam pasul pe loc”

Alexandra Ungureanu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, după ce a slăbit 6 kilograme recent.

Alexandra Ungureanu dezvăluie cum se menține în formă. Ce a spus despre stilul ei de viață din ultimele luni: "Băteam pasul pe loc"

Alexandra Ungureanu se menține într-o formă excelentă și a adoptat un stil de viață diferit în ultimele luni. A reușit să slăbească 6 kilograme și să reducă circumferința cu 7 cm. Artista este încântată de progresele sale, însă recunoaște că mai are mult de lucru.

Într-un interviu acordat pentru Playtech Știri, artista a dezvăluit că a adoptat un program riguros de antrenamente, a urmat o dietă cu conținut scăzut de calorii și este consecventă cu tratamentele corporale. Cântăreața a precizat că nu mai este la vârsta de 20 de ani și că metabolismul său s-a schimbat, motiv pentru care a adoptat un stil diferit.

Cum se menține Alexandra Ungureanu în formă

Alexandra Ungureanu arată și se simte într-o formă foarte bună. Artista a ales să evite masa de seară, deoarece pare să fie adevăratul pericol pentru silueta sa. De asemenea, ea a oferit mai multe trucuri prin care reușește să își mențină silueta.

„Fac tot ceea ce trebuie să fac, pentru că nu există minuni pe lume. Nu o să spun o dietă fantastică. Lucrurile funcționează în același fel: dietă slabă caloric, dar foarte bogată în nutrienți, pentru că organismul meu matur și cu problemele aferente de sănătate impun ca eu să capăt nutrienți: vitamine, minerale, tot felul de superfood, dar în același timp să fie slabă caloric, să încerc să nu mai mănânc seara pentru că acolo se consuma stresul meu de peste zi de multe ori și de asta nu reușeam să slăbesc și băteam pasul pe loc”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Pentru a obține rezultatele pe care le dorește și pentru a se asigura că pielea sa nu suferă în urma procesului de slăbire, artista a optat și pentru o serie de proceduri.

„Fac și tratament corporal cu ceva tehnologie din asta de tip laser care ajută la slăbirea în dimensiune, în circumferință. Dar, evident, trebuie și un drenaj, trebuie și sport. M-am reapucat de sală, am un antrenor nou, alerg când am timp.”

„Singurul lucru pe care nu pot să îl reglez este somnul care se întâmplă tot la ore târzii și de asta aici oricând frâiele poți să le scapi pe partea alimentară, pentru că creierul nu mai este atât de ascultător când nu e odihnit și îți mai cere”, a adăugat artista pentru sursa citată.

Munca depusă de Alexandra nu a fost în zadar. Rezultatele pe care le-a obținut o încurajează să continue în aceeași direcție, deoarece mai are câteva kilograme de pierdut.

„Din octombrie până acum am slăbit 6 kilograme. Mai am, după gusturile mele, mai am vreo 3 kilograme, dar și multă tonifiere. Nu am fost niciodată vreo mega slăbănoagă, nici nu e cazul. Deci 7 cm în șolduri, 3 centimetri jumate în talie și 3 centimetri la coapse. La coapse mai am de lucru, tonifiere, șoldurile erau foarte importante. Ne ținem de treabă. Mâine am antrenament la ora 6.00, poimâine la 7.00. Urmăriți-mă pe Instagram că vă zic unde mă duc, ce fac”, a adăugat ea pentru Playtech Știri.

Citește și:
Chiara Ferragni și Fedez divorțează? Cum a fost surprinsă creatoarea de conținut după apariția zvonurilor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people