Alexandra Ungureanu dezvăluie care este cea mai mare temere a sa: „Mi-am propus să-mi înving niște frici”

Alexandra Ungureanu a recunoscut cu ce temeri se confruntă.

Alexandra Ungureanu dezvăluie care este cea mai mare temere a sa: "Mi-am propus să-mi înving niște frici"

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală de la noi. Deși este prezentă la evenimente mondene și pe rețelele de socializare, cântăreața preferă să țină unele lucruri legate de viața personală private. Cu toate acestea, recent a dezvăluit care este cea mai mare frică a ei.

Alexandra Ungureanu, despre cele mai mari temeri ale sale

Artista a vorbit recent despre temerile cu care se confruntă și cum plănuiește să își depășească limitele. Alexandra Ungureanu a precizat că este claustrofobă și, deși călătorește mult, nu se simte niciodată confortabil în avion din cauza fricii de înălțime.

„În ultima vreme am început să schimb puțin modul acesta de travel și am început să fac chestii mai extreme. M-am dat cu cartul prin București, am fost să sar într-un parc de distracții de pe o platformă înaltă, de 30 de metri, o să sar și cu parașuta, deși mi-e frică. Mi-am propus să îmi înving niște frici pe care le am. Eu sunt claustrofobă. Mi-e frică de înălțime, mi-e frică să zbor cu avionul și mi se pare că e neplăcut să am aceste încorsetări. Eu când plec în vacanță, mă bucur când aleg destinația, dar cu 2-3 zile înainte, fac bagajele și plâng, sunt depresivă. Eu zbor, dar mi-e frică la fiecare zbor cu avionul, la fiecare variație de zgomot, nu pot să dorm…”, a mărturisit pentru Click, Alexandra Ungureanu.

Cântăreața are planuri mari pentru această vară, care includ concerte numeroase, o excursie la Londra pentru spectacolul susținut de Shania Twain, dar și o vacanță în Tunisia. Alexandra Ungureanu este nerăbdătoare să își vadă una dintre artistele preferate pe scenă, deși nu este prima dată când participă la un spectacol de-al ei.

„Îmi place să recomand destinații pentru vacanță și oamenii chiar se uită și urmăresc asta. Am mai pregătit o plecare în Tunisia, vara asta sunt pe concerte. În iulie plec la Londra să o revăd a doua oară în viață, posibil și ultima, pe Shania Twain, care este artistul meu preferat, deși nu îmi place cum se îmbracă, dar îmi plac vocea și repertoriul ei”, a mai povestit Alexandra Ungureanu.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Alexandra Ungureanu se confruntă de cinci ani cu o afecțiune gravă și încă insuficient înțeleasă, care îi provoacă dureri severe. Artista a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le are de ceva timp.

Alexandra Ungureanu a dezvăluit că suferă de endometrioză, o afecțiune inflamatorie despre care chiar și unii medici nu au o înțelegere completă. Ea depune eforturi considerabile pentru a controla boala, dar totuși se confruntă cu momente în care este copleșită de dureri.

În emisiunea „Follow us”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, artista a oferit mai multe detalii și a mărturisit că a fost diagnosticată cu această afecțiune acum cinci ani.

E un diagnostic pus în urmă cu 5-6 ani, dar care a fost sub observație câțiva ani înainte, pentru că nu-i un diagnostic care se pune foarte ușor. Sunt femei care stau și 10 ani”, a declarat Alexandra Ungureanu, completând cu faptul că „e o afecțiune despre care nu se știu atât de multe și un pic, încă, băgată sub preș. Din păcate, prezintă multe mistere și pentru medicină.”

Citește și:
Spitalul unde a fost operată Kate Middleton riscă o amendă de 17 milioane de lire sterline. Care este motivul

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people