Alexandra Ungureanu, declarații inedite despre partenerul ei. Cei doi au o relație la distanță: „Când ne nimerim, suntem împreună”

Alexandra Ungureanu a dezvăluit că ea și actualul ei partener au o relație la distanță.

Alexandra Ungureanu, declarații inedite despre partenerul ei. Cei doi au o relație la distanță: "Când ne nimerim, suntem împreună"

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai discrete artiste din showbiz-ul românesc. Cântăreața a preferat să-și păstreze relațiile departe de lumina reflectoarelor și au fost rare ocaziile în care a vorbit despre viața ei amoroasă.

Până acum, Alexandra Ungureanu a vorbit de puține ori despre viața ei sentimentală. Artista a luat prin surprindere după ce, recent, a dezvăluit că ea și actualul ei partener au o relație la distanță. 

„De multe ori, când plec de acasă, prietenul meu nu e acasă. Are și el alte lucruri de făcut în alte părți de țară, deci nu se pune problema să mergem împreună. De cele mai multe ori, nu suntem împreună. Este o relație la distanță. Iată, un lucru în premieră pe care ți-l spun. Deci când ne nimerim, suntem împreună, mergem împreună. Când nu, nu”, a spus Alexandra Ungureanu pentru Playtech Știri

În continuare, Alexandra Ungureanu a povestit cum este dinamica din relația lor de cuplu, având în vedere distanța dintre ea și partenerul ei. 

„E dificil. Nu este prima mea relație de acest tip. Cred că, de fapt, dacă stau să mă gândesc, s-a întâmplat de mai multe ori și cred că este, de fapt, felul în care eu pot funcționa. Sunt extrem de ocupată și ies mult la evenimente, am concerte, am filmări. Îmi dau foarte multă energie și, când ajung acasă, recunosc că nu am chef de nimeni. Vreau să tac și să fac ce fac eu acolo: postez pe social media, îmi editez videourile etc. Aș fi o prezență destul de morocănoasă altfel.

Nu știu cum voi rezolva cu acest fel de a fi al meu. În principiu poți să fii cu cineva care înțelege și momentele în care ai nevoie de timp pentru tine, să fii singură și nu ai chef să vezi pe nimeni. Într-o relație în care ambii înțeleg aceste aspecte, lucrurile ar trebui să meargă. Până acum nu au mers, în general, dacă mă uit în trecut”, a adăugat Alexandra Ungureanu pentru sursa citată anterior. 

Acum ceva timp, Alexandra Ungureanu a făcut declarații despre căsătorie și despre dorința de a deveni la un moment dat mamă. 

„Pe plan personal sunt într-o etapă bună cu mine. În ultimul timp a fost despre descoperirea mea, pentru că eu ani de zile m-am identificat cu artistul și cumva m-am întrebat ce am eu de oferit dincolo de artist. Am o părere bună despre mine, sunt un om care are ce oferi și în plan personal, deși muzica colorează într-un mod fericit felul meu de a fi și cred că își pun amprenta și asupra relației cu partenerul. Nu știu dacă îmi doresc să mă mărit, dar îmi doresc să fac pași spre o viață în doi cât mai repede, un copil dacă va fi posibil, e momentul în care nu zic nu. Sper să fiu în formă, să fiu sănătoasă e cel mai important”, a mărturisit Alexandra Ungureanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people