Alexandra Stan, dezvăluiri inedite despre viața ei amoroasă. Artista, într-o relație cu milionarul Darcy Troch: „Am învățat să îmi respect propriile limite”

Alexandra Stan a vorbit deschis despre viața ei sentimentală, după ce a confirmat că este într-o nouă relație.

Alexandra Stan, dezvăluiri inedite despre viața ei amoroasă. Artista, într-o relație cu milionarul Darcy Troch: "Am învățat să îmi respect propriile limite"

Alexandra Stan s-a destăinuit despre viața sa amoroasă, care a fost marcată de ghinion în ultimii ani. Cu toate acestea, în ultimele luni, artista a depășit cu succes această perioadă dificilă și se bucură acum de o relație plină de iubire, așa cum a dezvăluit într-un interviu pentru revista Viva!

Alexandra Stan, despre viața amoroasă și lecțiile din trecut

Artista a fost căsătorită anterior cu Emanuel Necatu. Din păcate, mariajul lor nu a ținut, iar cei doi au divorțat în 2021, la câteva luni de la căsătorie. Vedeta a vorbit deschis despre decizia ei de a-și uni destinele după o relație scurtă, susținând că a învățat să fie mai pragmatică.

„Știi cum se spune, suntem suma încercărilor pe care le avem. Și învățăm din orice și de oriunde ne duce viața. Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică. Acum, sunt bine, sunt fericită, mă focusez pe ce am de făcut, de la muzică, studio, concerte, până la alte proiecte pe care urmează să le lansez. După cum puteți vedea și pe pagina mea de Instagram, mă bucur și de viață.”, a spus Alexandra Stan.

Cât despre viața amoroasă, Alexandra Stan a confirmat relația cu milionarul de origine belgiană Darcy Troch, care are un business în domeniul imobiliarelor în Spania. Artista a precizat că formează un cuplu de câteva luni, însă își dorește să mențină relația privată.

„Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania.”

Experiențele anterioare i-au oferit artistei numeroase lecții, despre care acum vorbește deschis, fiind cu inima împăcată: „Din toate experiențele mele, am învățat că, într-o relație, comunicarea deschisă și sinceră este esențială. De asemenea, am învățat să-mi respect propriile limite și să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva. Nu voi mai accepta niciodată lipsa de respect sau manipularea într-o relație de orice fel.”

Artista își dorește să devină mamă

De asemenea, Alexandra Stan își dorește să își întemeieze propria familie. Artista se vede în ipostaza de mamă și este nerăbdătoare să își țină în brațe propriul copil.

„Sora mea mai are puțin și naște. O să fiu mătușă pentru a treia oară. O să vină și la mine, dar la momentul potrivit, cu o persoană potrivită. Într-o familie funcțională și sănătoasă, în care copilul trebuie să fie pe primul loc și important e să te înțelegi cu cel de lângă tine.” a spus Alexandra Stan pentru cancan.ro.

Citește și:
Vlăduța Lupău a dezvăluit noi emoționante cu burtica de gravidă. Ce a povestit artista: „Și acum doi ani îmi aduc aminte că…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people