Alexandra Dinu dezvăluie cum reușește să se mențină într-o formă impecabilă: „Sport fac destul de puțin”

Alexandra Dinu a dezvăluit cum reușește să se mențină tot timpul într-o formă de invidiat.

Alexandra Dinu dezvăluie cum reușește să se mențină într-o formă impecabilă: „Sport fac destul de puțin”

Alexandra Dinu poate fi considerată o femeie norocoasă deoarece pare că timpul a stat în loc pentru ea în ceea ce privește aspectul fizic. Fosta soție a lui Adrian Mutu este mama unui băiat în vârstă de 20 de ani, Mario, și a reușit să se mențină mereu într-o formă impecabilă. Într-un interviu recent, Alexandra Dinu a explicat ce o ajută să aibă o siluetă de invidiat.

O prezență feminină îndrăgită în showbiz, Alexandra Dinu, în vârstă de 42 de ani, emană naturalețe și eleganță. În ciuda trecerii timpului, fosta soție a lui Adi Mutu pare să fi rămas neschimbată și cu un zâmbet la fel de fermecător. Deși mulți ar crede că se bazează pe diete stricte sau petrece multe ore în sala de sport, adevărul este cu totul altul.

Cum se menține Alexandra Dinu în formă

Vedeta afirmă că nu face nimic special pentru a arăta astfel și că secretul ei constă în faptul că se bucură de tot ceea ce viața îi oferă. De asemenea, Alexandra a declarat că nu are antrenamente intense în sala de sport și își dă voie să mănânce cum vrea. Prin urmare, vedeta susține că are o genă foarte bună și se consideră o femeie norocoasă în acest sens.

„Nu am niciun secret, chiar nu. Chiar îmi dau voie să trăiesc frumos și să mă bucur de mâncare și de tot. Și sport fac destul de puțin, nu fac nimic deosebit. Cred că, da, am o genă bună. Nu știu, mama, bunica. Sper bunica, pentru că bunica era foarte bine și la 70 și ceva de ani.„, a declarat Alexandra Dinu pentru Playtech.

Cum se înțelege cu fiul ei, Mario

Alexandra Dinu se ocupă de creșterea fiului ei, Mario, din mariajul cu fotbalistul Adrian Mutu. Tânărul are acum 20 de ani și a trecut prin momente dificile, precum un accident, în urma căruia a fost internat în spital cu răni ușoare. Alexandra Dinu a dezvăluit că încearcă să comunice cât mai deschis și mai empatic cu fiul ei, deși a recunoscut că nu este ușor de gestionat o relație cu un tânăr adolescent.

E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent, însă încerc să mă gândesc că am trecut și eu pe acolo și încerc să înțeleg chiar și lucrurile care îmi sunt mai greu de înțeles. N-aș fi o mamă dacă n-aș da sfaturi și cred că e normal să-mi spun părerea cu privire la învățat, la sport, atunci când îmi cere părerea mai ales, că dacă nu e dorită părerea, e mai greu să ți-o exprimi”, a mărturisit fosta soție a lui Adrian Mutu pentru Antena Stars.

Citește și:
Matthew McConaughey, imagini inedite surprinse alături de cei doi fii ai săi

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people