Alex Velea, dezvăluiri inedite despre nunta cu Antonia: „O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă”

Alex Velea a oferit detalii inedite despre nunta cu Antonia.

Alex Velea, dezvăluiri inedite despre nunta cu Antonia: „O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă”

Antonia și Alex Velea se iubesc mai mult ca oricând și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, care durează de peste zece ani. Cei doi artiști au doi copii împreună și au construit familia și viața pe care și-au dorit-o. Ba mai mult, artistul și-a cerut partenera în căsătorie, însă ultimele evenimente le-au încurcat planurile.

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Cu toate că au trecut peste zece ani și au împreună doi copii, Alex Velea și Antonia nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Velea a menționat că momentan nu au planuri de nuntă. Cu toate acestea, artistul a subliniat că atunci când vor decide să se căsătorească, vor anunța cu siguranță fanii.

„Habar nu am (n.r. când o să fie căsătoria). O să aflați cu siguranță din timp, ca să vă pregătiți costumele. Da, 10 ani (n.r. de când sunt împreună). (…) Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins”, a mărturisit Alex Velea la un post de televiziune, potrivit Wowbiz.

Ce spune Antonia despre marele eveniment

În vara anului 2021, după o relație de nouă ani, Alex Velea a făcut o cerere în căsătorie partenerei sale. Ulterior, cei doi au împărtășit o fotografie pe rețelele de socializare, prezentând inelul superb pe care i l-a oferit iubitei sale. În mesajul său alăturat fotografiei, Velea a scris vizibil încântat: „A zis Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!”.

„Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”, a declarat Antonia, pentru viva.ro

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu două luni, Antonia a vorbit despre relația cu logodnicul ei, recunoscând că apreciază foarte mult faptul că acesta o susține în toate proiectele ei profesionale. În ceea ce privește secretul relației lor de durată, Antonia recunoaște că pune mare preț pe momentele petrecute doar în doi.

„Alex mă susține de fiecare dată în tot ceea ce fac. Așa cum îmi place mie să spun, este fanul meu numărul 1 și eu sunt fanul lui numărul lui. Atunci când simt susținerea lui, mă simt puternică și trec peste orice mai ușor. Mi-a spus să am încredere în mine că mă voi descurca, că sunt foarte talentată și să am la rândul meu încredere în echipă, că mă vor duce pe calea potrivită”, a declarat Antonia pentru FANATIK, făcând referire la filmul Haita de acțiune, în care interpretează un rol principal.

Citește și:
Care este trucul lui Kate Middleton pentru fotografiile oficiale perfecte. Clipul a devenit viral

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people