Alessia, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, detalii despre planurile de viitor. Unde s-a angajat tânăra: „Vacanța mea e mai scurtă”

Fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, Alessia, a vorbit deschis despre planurile de viitor și locul ei de muncă.

Alessia, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, detalii despre planurile de viitor. Unde s-a angajat tânăra: "Vacanța mea e mai scurtă"

Alessia Năstase, fiica de 20 de ani a Amaliei și a lui Ilie Năstase, a discutat despre pasiunile sale și despre calea pe care o consideră potrivită pentru viitorul ei. Tânăra s-a angajat deja și a oferit detalii despre locul de muncă pe care îl are în prezent.

Alessia Năstase, detalii despre planurile de viitor și job

Tânăra studiază artele la Paris, dar se întoarce des în România pentru a fi aproape de casă. Vara aceasta, și-a început un stagiu de internship într-un magazin de lux din Mall Băneasa, valorificând perioada de vacanță.

„De la început m-am simţit că acasă (n.r. – în Franţa). Eu m-am născut acolo şi părinţii mei mereu vorbesc despre Franţa, mai ales tata. Spune cum acolo este alt om şi se simte ca acasă. Pentru mine nu a fost greu să stau acolo şi nu o să fie niciodată. Acolo mi-aş dori să mă mut definitiv dacă s-ar putea. Când sunt acolo cu el (n.r. – cu Ilie Năstase), mi se pare că lumea îl apreciază atât de mult şi iubesc să văd asta, mai ales în Franţa”, a declarat Alessia Năstase, potrivit orangesport.ro.

Alessia Năstase are în plan să îmbine arta cu alte pasiuni pentru a-și contura viitorul. Deși profită de perioada vacanței, ea și-a început un stagiu de internship în domeniul social media la un magazin de lux din Mall Băneasa.

„Vreau să mă concentrez pe arta mea şi să o duc în alte domenii, să lucrez şi în marketing, dar să folosesc şi arta în drumul ăla. Vacanţa mea e mai scurtă, am terminat (n.r. – anul universitar) în mai şi încep în august. Mă întorc des, dar tot mi se face dor de România.

Acum o lună am început un intership. Sunt social media manager pentru Maison Couture din Mall Băneasa şi mă ocup pe partea asta. Plănuiesc să stau aici până plec la Paris.

Eu mereu vorbesc cu prietenii de la facultate şi le zic cât de frumoasă e România. Anul trecut a vizitat o prietenă şi mi-a spus că o să mai vină, că i-a plăcut foarte mult”, a mai precizat Alessia Năstase.

Amalia Năstase, detalii despre copiii ei

În 2019, Amalia Năstase și-a lansat un reality show, intitulat „Doamna Amalia', în care și-a propus să le arate oamenilor cum decurg diferite activități din viața ei. Ulterior, proiectul a luat o altă direcție, devenind un podcast, iar vedeta a invitat mai multe celebrități din România, printre care Andreea Esca, Antonia, Deliric, Mihai și Elwira Petre, alături de care a abordat mai multe subiecte. 

De ceva timp, însă, Amalia Năstase nu s-a mai ocupat de acest proiect. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu s-a îndepărtat de activitatea aceasta, dar a precizat că își dorește să revină cu noi episoade în fața publicului.

„Mă ceartă toată lumea. Într-adevăr au dreptate pentru că trebuie să fac vlogul din nou. Dar știi ce se întâmplă? În timpul pandemiei, când stăteam în casă toți, am făcut asta pentru că aveam foarte mult timp. Acum nu mai am timp că fac tot felul de chestii, sunt pe drumuri. Când să mai filmez? Promit că am să fac un vlog în următoarea lună. Și interviuri am de gând să fac, podcasturi. Mă rog, nu-mi place să le zic podcast-uri pentru că nu sunt eu un profesionist, dar o să filmez cu invitați pe care să-i întreb diverse și cu care să vorbim”, a spus Amalia Năstase pentru EGO.ro

Amalia Năstase a vorbit și despre cei trei copii ai săi și despre relația pe care o are cu ei.

„Alessia este la școală la Paris, Emma este clasa a 12-a. Alessia este în anul trei la Paris. Iar Toma este clasa a 2-a. Iar eu sunt cu foarte multă treabă, cu foarte multe proiecte. Sunt niște fete foarte bune și foarte inimoase așa, mă bucur mult că sunt mama lor și că am putut să avem o relație așa frumoasă și să fie și ele așa de bune și frumoase”, a adăugat Amalia Năstase pentru sursa citată. 

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle, apariție elegantă la Premiile ESPY. Ducele de Sussex a fost răsplătit cu Premiul Pat Tillman pentru Serviciu

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people