Al Pacino și partenera sa, Noor Alfallah, au devenit părinții unui băiețel. Ce nume au ales cei doi pentru fiul lor

Al Pacino și iubita sa, Noor Alfallah, au devenit părinții unui băiețel pe nume Roman Pacino.

Al Pacino și partenera sa, Noor Alfallah, au devenit părinții unui băiețel. Ce nume au ales cei doi pentru fiul lor

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, și Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Un reprezentant al cuplului a anunțat fericita veste, potrivit DailyMail.com, și a dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor.

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară

Cei doi au confirmat nașterea bebelușului lor în timp ce se bucurau recent de o cină în West Hollywood. Câștigătorul premiului Oscar, Al Pacino, și Noor Alfallah, despre care s-a aflat luna trecută că este însărcinată în opt luni cu cel de-al patrulea copil al actorului și primul al ei, păreau relaxați în timp ce se îndreptau spre Sunset Tower cu un scaun pentru bebeluș în spatele mașinii lor.

„Vă confirm că Al Pacino și Noor Alfallah au întâmpinat un fiu, numit Roman Pacino”, a spus reprezentantul cuplului.

Ieșirea a marcat, de asemenea, prima dată când Al Pacino, și Noor Alfallah au fost văzuți împreună de când a fost dezvăluită vestea că așteaptă un copil împreună. TMZ mai relatează că partenera actorului a născut recent și că proaspeții părinți sunt „extaziați”. Iubita starului a purtat o salopetă neagră elegantă și un palton asortat. Ea a completat look-ul cu cizme elegante până la gleznă.

Vestea sarcinii a fost urmată de controverse

Luna trecută, Al Pacino a șocat lumea când s-a aflat că partenera sa era însărcinată în opt luni cu primul lor copil împreună. Cei doi au fost urmăriți de zvonuri peste zvonuri cu privire la circumstanțele concepției, o sursă insistând la începutul acestei săptămâni pentru DailyMail.com că cei doi „nu ar putea fi mai fericiți” în legătură cu sarcina, recunoscând totodată că vestea a venit ca o „surpriză.”

Aceeași sursă a respins, de asemenea, speculațiile conform cărora Noor ar fi ținut sarcina ascunsă de Al Pacino și a respins sugestia că tânăra s-ar întâlni cu celebrul actor pentru bani:

„Ea își dorește de ani de zile să aibă un copil, iar Al nu ar putea fi mai fericit. O iubește pe Noor și sentimentul este reciproc. Nu numai că Noor provine dintr-o familie extrem de bogată, dar a și muncit pentru a-și obține propria avere”, a explicat apropiatul cuplului.

Cu toate acestea, de atunci au apărut informații potrivit cărora actorul ar fi cerut un test ADN prenatal după ce a refuzat să creadă că poate „lăsa însărcinată pe oricine. El a aflat despre iminenta venire pe lume abia acum două luni și credea că relația cu Noor „s-a terminat de mult”. S-a afirmat chiar că Pacino a aflat despre sarcină abia la șase luni și a fost „șocat” de această dezvăluire.

Al Pacino și Noor Alfallah, care și-au ținut idila în mare parte ascunsă de când a început în timpul pandemiei, încă nu au abordat public niciunul dintre aceste zvonuri. Însă, Alfallah a părut să clarifice statutul relației lor în aprilie, când a împărtășit o imagine cu ea și partenerul ei la o expoziție de artă.

Citește și:
Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people