Al Pacino, dezvăluiri emoționante despre sarcina iubitei sale în vârstă de 29 de ani: „Este cu adevărat special să vină în acest moment”

Al Pacino a vorbit deschis despre sarcina iubitei sale, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani.

Al Pacino, dezvăluiri emoționante despre sarcina iubitei sale în vârstă de 29 de ani: „Este cu adevărat special să vină în acest moment”

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, și-a exprimat entuziasmul de a deveni tată, rupând tăcerea despre sarcina iubitei sale în vârstă de 29 de ani pentru prima dată pentru a se bucura de cât de „special” este al patrulea său copil. Actorul și-a împărtășit adevăratele gânduri despre iminenta sosire a celui de-al patrulea copil al său, primul cu iubita lui, Noor Alfallah, în timp ce se plimba la Los Angeles, luni, când a pus capăt oricărui zvon despre drama și supărarea din jurul anunțului de sarcină.

Al Pacino, dezvăluiri emoționante despre cel de-al patrulea copil

De fapt, Al Pacino, care mai are alți trei copii de la două femei, s-a grăbit să precizeze cât de semnificativă este această sarcină pentru el pentru că a venit atât de târziu în viața sa. Potrivit DailyMail, starul a adăugat că nu știe care este sexul copilului încă.

„Este foarte specială. Întotdeauna a fost așa. Am avut mulți copii. Dar acesta este cu adevărat special, venind în acest moment”, a spus el atunci când a fost întrebat de un fotograf dacă este „încântat” să întâmpine un alt copil.

Răspunsul plin de bucurie al lui Al Pacino la vestea bebelușului iubitei sale vine pe fondul unor speculații și zvonuri cu privire la circumstanțele sarcinii și pare să infirme rapoartele conform cărora actorul nu a fost deloc încântat atunci când a primit vestea că Noor este însărcinată. De când a fost dezvăluită vestea despre viitoarea naștere a lui Noor, au circulat numeroase zvonuri care sugerau că starul din Scarface a cerut un test ADN și că a fost „păcălit” de partenera sa.

Cu toate acestea, o persoană apropiată lui Al Pacino a calificat aceste zvonuri drept „complet neadevărate” pentru DailyMail.com, insistând că bărbatul de 83 de ani „nu ar putea fi mai fericit” cu privire la această veste, lucru pe care l-a confirmat acum el însuși.

Al Pacino împarte deja cu fosta sa soție, Beverly D’Angelo, gemenii Olivia Pacino și Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, precum și fiica, Julie Pacino, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant. În urma anunțului, TMZ a relatat că, la început, Pacino nu a crezut este copilul lui, deoarece avea probleme medicale care ar fi „împiedicat în mod obișnuit un bărbat să lase însărcinată o femeie”.

Actorul i-a cerut partenerei sale un test ADN

O sursă a declarat pentru presă că actorul „șocat” i-a cerut lui Noor să facă un test ADN prenatal pentru a se asigura că bebelușul este al lui. Sursa a adăugat că ea nu i-a spus că așteaptă un copil decât după câteva luni de sarcină. Ei au spus că, în cele din urmă, Noor a fost de acord să facă testul ADN, iar acesta a confirmat că el este într-adevăr tatăl.

De asemenea, sursele au declarat pentru Showbiz11 că Pacino a crezut că relația lor s-a terminat cu „mult timp în urmă”, descriind totodată situația ca fiind un „dezastru”. De asemenea, au susținut că el și Noor sunt încă foarte îndrăgostiți, în ciuda diferenței de vârstă de 54 de ani, și că nu a fost ținut secret în legătură cu vestea sarcinii.

Citește și:
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre botezul mezinei sale. Când și unde va avea loc marele eveniment

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people