Al cincilea cuplu de vedete eliminat din emisiunea Power Couple de la Antena 1: „Îmi este rușine de cum am încheiat această etapă”(VIDEO)

Emoții mari, aseară, când a urmat proba decisivă a celei de-a cincea etape.

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.  

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cele 9 perechi care vor trece prin situații incredibile în cea mai incitantă competiție a cuplurilor.

De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri, la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe va purta cuplurile printr-un roller coaster al celor mai intense trăiri. Perechile se vor lupta pentru primul trofeu Power Couple România confruntându-se cu seturi de câte trei provocări: proba pentru femei, cea pentru bărbați și proba decisivă – de cuplu. Înainte de fiecare probă, unul dintre partenerii relației va investi o sumă de bani în capacitatea celuilalt de a reuși. Dacă partenerul duce proba la bun sfârșit, cei doi câștigă suma de bani pusă în joc. Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi.

Al cincilea cuplu de vedete eliminat din emisiunea Power Couple de la Antena 1

La finalul zilei precedente, AnaMaria și Tudor Ionescu au fost propuși spre eliminare, proba decisivă având loc aseară. A urmat proba hotărâtoare a cuplurilor – una memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea și solicitantă fizic. Iar la finalul serii, încă un cuplu a părăsit competiția!

Pentru provocarea numită „Risipitorii”, concurenții au trebuit să care apă cu cele mai neașteptate obiecte, de la vase găurite la geamantane, să umple astfel mai multe găleți pe care le ridică pe platoul stâncos unde îi aștepta un fel de apeduct care trebuie reconstruit – iar cu ajutorul lui să verse apa într-un acvariu gradat. Cantitatea de apă strânsă și cronometrul au fost cele două coordonate esențiale pentru alcătuirea clasamentului unei probe în care rezistența fizică a avut cel mai greu cuvânt de spus.

Nici măcar o echipă nu a reușit să treacă cu brio peste această misiune grea, însă cei care au strâns cea mai puțină apă în acvariu au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea, ei fiind astfel propuși spre eliminare.

„Vreau să rămânem, dar nu merităm! Asta e o eliminare la care nu aș putea să fiu 100% bucuroasă nici dacă rămânem, nici dacă plecăm. Îmi este rușine de cum am încheiat această etapă, am pornit-o foarte bine, iar finalul a fost apoteotic în defavoarea noastră. Nu vreau să spun nimic în favoarea noastră pentru că este a treia oară când ajungem în această fază din cauza probei de cuplu. Nu înseamnă că suntem un cuplu slab, doar că pur și simplu sunt unele moment în care nu reușim să ne descurcăm la fel de bine ca voi. Am dat tot! Mi-ar crăpa obrazul de rușine să deschid gura ca să fac ceva pentru a rămâne”, a mărturisit Daiana Anghel.

Voturilor celorlalți concurenți au fost decisive în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024. Celelalte cupluri au decis soarta colegilor din concurs, iar rezultatul a fost neașteptat. Toate echipele au votat ca în concurs să rămână cuplul format din Anamaria și Tudor Ionescu, astfel Daiana Anghel și Sorin Gonțea părăsind competiția chiar înainte de finală.

„Împreună sunteți WOW… pentru mine cel puțin. Daiana, de când intră la orice probă, arată de parcă a venit să cucerească lumea. Sorin, plecăciuni! Mulțumesc tare mult!”, le-a spus prezentatorul emisiunii de la Antena 1.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au plecat din casă cu zâmbetul pe buze și mândri pentru tot ce au reușit să facă la Power Couple România.

„A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă că nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe fără discuții pentru că ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi. Noi nu merităm să mergem în etapa finală”, a fost dezvăluirile Daianei Anghel.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people