Afecțiunea necunoscută de care suferă Albert, fiul Romaniței Iovan. Medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic

Romanița Iovan a dezvăluit că fiul ei, Albert, se confruntă cu o afecțiune misterioasă, iar medicii nu au reușit momentan să îi pună un diagnostic.

Afecțiunea necunoscută de care suferă Albert, fiul Romaniței Iovan. Medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic

Romanița Iovan a dezvăluit că fiul ei, Albert, se confruntă cu o problemă medicală, iar specialiștii nu au reușit să stabilească un diagnostic concret. Se pare că tânărul suferă de o alergie cutanată, iar cauzele acesteia rămân necunoscute.

Romanița Iovan dezvăluie detalii despre starea de sănătate a fiului ei

Designer-ul l-a însoțit pe tânăr la medic, încercând să descopere motivul simptomelor sale. Romanița Iovan a aflat că fiul său nu suferă de alergii, și, în ciuda informațiilor științifice, nu reușește să înțeleagă explicația problemei. Creatoarea de modă însăși a experimentat această situație și este extrem de curioasă să descopere cauza. Cu toate acestea, nu a primit o informație exactă cu privire la gravitatea alergiei fiului său.

„În primul rând știu cât a luptat Ani Crețu pentru alergiile copilului său și nu în ultimul rând, m-am confruntat și eu cu fiul meu cu astfel de situații. În sensul că nu se știe de unde apar niște alergii pe corpul lui. Am încercat să facem cât mai mult teste și practic știința ne spune că nu avem alergie la nimic. Totuși, ceva se întâmplă în organismul lui. Chiar sunt foarte curioasă să citesc această carte și poate o să învâț mai mult decât am putut să aflu de la medici”, a povestit Romanița Iovan, în cadrul emisiunii Star Matinal.

Albert îi calcă pe urme mamei sale

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, se înțeleg foarte bine și au o comunicare deschisă. Recent, creatoarea de modă și-a surprins fanii cu un anunț legat de noua pasiune a fiului ei. Se pare că acesta va călca pe urmele mamei sale și va lansa un brand care va cuprinde articole vestimentare atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

„Cu emoție și mândrie, vă împărtășesc despre noua pasiune a fiului meu. În curând”, a transmis Romanița Iovan pe Instagram. 

Acum ceva timp, Romanița Iovan recunoștea faptul că și-a dorit ca fiul ei să urmeze calea sa și să îmbrățișeze o carieră în modelling, dar Albert a ales să nu ia parte la castinguri. Cu toate acestea, creatoarea de modă preciza atunci că spera ca într-o zi fiul său se va apropia de lumea modei și își va găsi pasiunea.

„Albert nu a vrut să fie model. Chiar am încercat acest lucru, în sens că m-am dus la MRA, la Liviu Ionescu, colegul meu de acum 30 și ceva de ani. M-am dus la agenția de modele, iar acolo i-au făcut poze. Am vrut pentru a urmări oarecum evoluția lui din punct de vedere fizic. Efectiv, de fiecare dată când a fost chemat la casting, niciodată nu a vrut să meargă. Deci, este evident, cel puțin până la această vârstă, la 16 ani și jumătate, că nu a fost interesat de lucrul acesta. Acum, nu știu dacă o să fie interesat de modă sau altceva, pe ideea respectivă, dar de modelling nu a fost interesat. Nu mi-a cerut el, am vrut eu să încerc. Dar pozele sunt foarte frumoase, de altfel”, a declarat creatoarea de modă, potrivit Ego.ro.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people