Adrian Nartea, dezvăluiri inedite despre viața profesională: „Îmi plac provocările de genul acesta”

Adrian Nartea a vorbit deschis despre proiectele în care este implicat în această perioadă.

Adrian Nartea, dezvăluiri inedite despre viața profesională: "Îmi plac provocările de genul acesta"

Adrian Nartea face un revenire puternică în acest an, oferindu-le fanilor ocazia de a-l vedea într-un alt context mai puțin familiar. Actorul în vârstă de 42 de ani a captivat audiența cu rolul său în serialul „Vlad”, iar fanii sunt dornici să îl vadă în mai multe ecranizări.

Adrian Nartea și-a îndreptat atenția mai mult către teatru în ultima vreme, obținând un real succes cu spectacolul „O noapte furtunoasă”. La finalul anului trecut, a revenit pe marile ecrane cu filmul „Visul”, iar în acest an are planificat să filmeze pentru încă două producții.

„Știi cum a fost luna decembrie? Numai drumuri am făcut prin toată țara. A fost haos. Chiar vorbeam cu un coleg și îi ziceam că parcă am fost în transă. Toată luna decembrie a fost atât de plină încât nu știu cum m-am descurcat. Dar a fost bine până la urmă, uite, am ajuns în ianuarie”, a declarat Adrian Nartea pentru Ego.ro.

Adrian Nartea, detalii inedite de la filmări

Cu toate că nu a fost parte din echipa de filmare care a lucrat în Penitenciarul Rahova, așa cum au făcut mulți actori din distribuția filmului „Visul”, Adrian Nartea subliniază că nu este complet străin de această experiență. Actorul a filmat destul de mult pentru serialul „VLAD”, chiar și în locuri pe care nu și-ar dori să le traverseze vreodată.

„În „Visul”, părțile mele au fost filmate în teatru și nu atunci nu am avut treabă cu penitenciarul. Eu la penitenciar am filmat cu „VLAD.” Am filmat mult acolo cu „VLAD”. Experiența este una wow, adică este o amintire pe care nu o să uit niciodată, în lumea aia, în zona aia, este cu totul altceva. La „Visul” este prima dată când filmează un lungmetraj în Penitenciarul Rahova, în „VLAD” am filmat în Rahova, dar am filmat și la Jilava. Adică am filmat în Fortul 13, care este wow, acolo este „încărcătură”. E regimul semideschis, pentru că numai acolo ai voie, însă povestea din „Visul” este una reală și cel care a scris scenariul, practic a pățit o parte din treaba asta”, a mai povestit actorul.

Pentru acest an, Adi Nartea are două proiecte ample despre care nu a oferit prea multe informații.

„Fiind început de ianuarie, am un proiect mare care s-a așteptat de anul trecut, care dă semne că s-ar materializa anul acesta, și alt proiect de care nu pot să povestesc neapărat acum, dar sunt două proiecte mari. Cel puțin în prima jumătatea anului, până în vară, or să fie astea două destul de mari”, a mai completat actorul.

De asemenea, Adi Nartea a fost invitat să participe la un reality show, dar din cauza proiectelor la care lucrează, nu poate să se implice în acest moment:

E o artă să bagi sportul în creație, dar nu, proiectele despre care vă vorbeam sunt preponderente artistice. Să sperăm că o să fie bine. Chiar dacă sunt TV, chiar dacă sunt cinema, o să fie bine. Îmi plac provocările de genul acesta, îmi plac foarte mult, singura chestie este că acasă este un reality show cu fetele, cu nevasta, și atunci lucrurile sunt destul de provocatoare ca eu să plec. Dar nu pot să zic că aș refuza. Adică este de văzut. Este de cum te prinde.”

Citește și:
Ce spune Doina Teodoru despre starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu după ce cheful s-a fotografiat pe patul de spital cu un ochi bandajat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people