Adrian Nartea, dezvăluiri despre urmările rolului său din serialul VLAD: „Face parte din mine”

Adrian Nartea a vorbit despre rolul său din serialul "VLAD".

Adrian Nartea, dezvăluiri despre urmările rolului său din serialul VLAD: "Face parte din mine"

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori din showbiz-ul românesc. Rolul său din serialul „VLAD” l-a consacrat într-atât încât, și în prezent, oamenii îl recunosc pe stradă după numele celebrului personaj. Deși au trecut 3 ani de la încheierea filmărilor, actorul a dezvăluit într-un interviu pentru Ego.ro că a păstrat câteva piese vestimentare pe care le-a purtat pe platourile de filmare.

Actorul se întoarce cu drag la perioada în care filma pentru celebrul serial de la Pro TV. Ba mai mult, acesta își amintește și acum de personajul care l-a consacrat atunci când poartă anumite costume albastre sau negre. Mai mult, Adrian Nartea recunoaște că oamenii încă îl strigă pe stradă după numele personajului său, Vlad, lucru care nu îl deranjează.

„Da, de multe ori când este un eveniment mai sobru și trebuie să mă îmbrac în costume albastre, negre sau mai închise la culoare, mă gândesc: „Ce să fac să nu fie chiar Vlad?].” Dar, până la urmă, Vlad e din mine, nu eu sunt din Vlad. Este în regulă! Din când în când, nu strică un throwback, să mă gândesc ce frumos a fost sau cum era Vlad. Este OK! Vlad face parte din mine, nu eu din Vlad, astfel că pot să îl mai aduc din când în când, dar sub numele de Adi Nartea. Oricum, lumea încă mă strigă Vlad pe stradă. Este în regulă. Cumva, și Vlad a adoptat o costumație care l-a avantajat. Și eu vreau să adopt respectiva costumație, care mă avantajează”, a spus Adrian Nartea pentru Ego.ro.

Recuzita folosită în serial a fost pe placul actorului, motiv pentru care a ales să nu renunțe la anumite obiecte vestimentare. Adrian Nartea a dezvăluit că a păstrat două costume pe care le-a purtat în timpul filmărilor pentru serialul „VLAD”. După încheierea proiectului, actorul le-a dus acasă și le-a purtat la diverse evenimente mondene.

„Evident că am păstrat. Vreo două costume care nu s-au tocit, le-am luat. Cam toate costumele au fost făcute pentru mine de către bunul meu prieten Raul. Totuși, filmând atât de des cu ele, s-au deteriorat. Le-am purtat sute de zile, dar au rămas vreo 2-3 costume pe care le-am luat acasă. Ei păstrează recuzita, dar m-am înțeles bine cu producătorii și am zis că sunt făcute pentru mine, în semn de cadou de despărțire le-am luat. Două costume sunt, mi se pare că le-am și purtat la unul sau două evenimente”, a mai spus actorul.

Adrian Nartea a avut norocul să-i vină bine hainele din recuzită pentru rolul din „VLAD”, datorită faptului că a fost anterior manechin și că piesele standard i se potriveau. Cu toate acestea, el a dezvăluit că a început să-și modifice garderoba pentru a se adapta stilului său personal, devenind mai atent la detalii.

„La Vlad a fost destul de greu să am haine mai mici sau mai mari. Atunci când se deghiza pentru că avea o anumită misiune, atunci da, mai foloseam din recuzită, dar se potriveau. Eu am fost manechin și cam toate lucrurile se potrivesc. De obicei, când mă duc în orice magazin și probez hainele standard, mi se potrivesc. Acesta este și avantajul! De asta nu e așa de complicat. Simetria este încă în floare! Acum am croitor, sunt mult mai atent la detalii. Dacă îmi iau un sacou 52, ținând cont că sunt lat în umeri și am mâini lungi, pantalonii 52 îmi sunt largi. Trebuie să iau 50 sau 48, este nevoie să le combin cumva! Lungimea pantalonilor mereu o reglez. După această vară, trebuie să îmi mai lărgesc cămășile, căci am tras de fiare. Îi am pe prietenii mei care mă îmbracă din cap până în picioare de un an și ceva!”, a povestit Adrian Nartea.

Citește și:
Shakira, acuzată a doua oară de fraudă fiscală, nu ar fi plătit impozite de 7 milioane de dolari în 2018

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people