Adrian Nartea, dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV și participarea la Asia Express la Antena 1: „Am schimbat ‘familia'”

Adrian Nartea a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la Pro TV ca să participe la Asia Express 2024.

Adrian Nartea, dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV și participarea la Asia Express la Antena 1: "Am schimbat 'familia'"

Fanii emisiunii Asia Express 2024 au fost plini de entuziasm odată cu lansarea sezonului „Drumul Zeilor”, pe 1 septembrie. O mare surpriză a fost prezența lui Adrian Nartea, cunoscut din serialul „Vlad” de la Pro TV. După negocieri intense, actorul a decis să părăsească postul rival și să accepte o nouă provocare la Antena 1.

Adrian Nartea, despre decizia de a se muta de la Pro TV

După o absență de doi ani din lumina reflectoarelor, Adrian Nartea a revenit pe ecrane, de această dată într-un proiect de suflet. Deși era legat contractual de Pro TV, actorul a ales să încheie colaborarea cu acest trust pentru a se alătura echipei Asia Express 2024. Decizia de a demisiona și de a semna cu Antena 1 a marcat un nou capitol în cariera sa.

„Îmi doream o astfel de provocare. Era complicat pentru că eram într-o altă ‘familie’ (n.r. televiziune), alt trust, însă, cumva a venit mănușă. Dacă și soția a fost de acord și a considerat că este ceva extrem de bun pentru mine – la nivel personal și la nivel profesional, am zis că de e nu. Cam așa a fost. Am schimbat ‘familia’, da”, a spus Adrian Nartea pentru Ego.

Schimbarea lui Adrian Nartea de la Pro TV la Antena 1 a venit cu beneficii importante. Actorul a acceptat să participe la Asia Express, însă nu înainte de a negocia riguros pentru a se asigura că mutarea la trustul Intact Media îi aduce un câștig semnificativ.

Pentru fiecare etapă parcursă pe traseul „Drumul Zeilor”, care include țări precum Malaezia, Thailanda și Indonezia, Nartea câștigă 2.000 de euro. Fiecare etapă corespunde unei săptămâni de difuzare și implică patru zile de filmări. Astfel, dacă rezistă în competiție pentru patru etape, actorul va încasa 8.000 de euro, potrivit cancan.ro.

În această aventură, Adrian Nartea face echipă cu Cosmin Vîjeu, nepotul binecunoscutei actrițe Monica Davidescu. Cei doi sunt nu doar colegi de breaslă, ci și prieteni apropiați, motiv pentru care au decis să se aventureze împreună în această competiție plină de provocări. Deși au existat tensiuni și mici conflicte, toate discuțiile s-au încheiat cu voie bună, deseori peste o bere și o îmbrățișare.

„Nu ai cum să mergi în Asia Express și să fii zen. Evident că am avut conflicte. Ele pornesc de obicei de la presiunea creată de concurs și de la situațiile urgente care nu par a avea soluții imediate. Dar am știut să lămurim lucrurile și, chiar dacă discuția nu s-a terminat cu o bere și o îmbrățișare, s-a încheiat cu sinceritate, asumare și o dezamorsare a conflictului. O să vedeți în Asia Express. Până la urmă, știam de ce suntem acolo, știam de ce suntem în stare și aveam și avem încredere unul în altul”, a mai spus Adi Nartea pentru Viva!

Actorul, detalii inedite despre Asia Express 2024

În cadrul unui interviu acordat recent, Adrian Nartea a vorbit despre experiențele de care a avut parte în competiția Asia Express.

„A fost foarte mișto, este o experiență care îți schimbă efectiv viața. Te scoate foarte mult din zona de confort, cea mai mare necunoscută am fost eu, pentru că te pui în niște situații cu care în mod normal nu prea te-ai întâlnit și atunci Asia Express îți oferă un context în care poți să te descoperi mult mai mult pe tine. În toate țările în care am fost – Thailanda, Malaezia, Indonezia – absolut ăsta a fost răspunsul tuturor, chit că erau budiști, musulmani sau hinduși.

Toți ziceau: ‘Nu mai îmi mulțumiți atât de mult, pentru că eu nu o fac neapărat pentru voi, eu o fac pentru sufletul meu, pentru că știu că faptele bune mă înnobilează și se vor întoarce într-un fel sau altul.’ Asta era pilda pe care, de fiecare dată, o primeam când ne simțeam efectiv îndatorați tuturor celor care ne cazau sau ne luau cu autostopul sau ne făceau un favor. Este vorba de relația interumană care practic îți face să dispară orice fel de limitare și barieră, cum ar fi cultura sau cum ar fi limba”, a declarat Adrian Nartea pentru cancan.ro.

Citește și:
Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie. Cum păstrează un echilibru între relația de cuplu și carieră: „Este foarte greu'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people