Adrian Nartea, dezvăluiri despre creșterea fiicelor sale. Cum se descurcă actorul și soția lui în rolul de părinți: „Toate sfaturile sunt bune”

Adrian Nartea a vorbit despre viața de familie și creșterea fiicelor sale.

Adrian Nartea, dezvăluiri despre creșterea fiicelor sale. Cum se descurcă actorul și soția lui în rolul de părinți: "Toate sfaturile sunt bune"

Adrian Nartea și soția lui, Alina, s-au cunoscut în 2010, în Tunisia, la o ședință foto. La vremea respectivă, amândoi activau în modelling. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună două fete, pe Mara și Petra.

În ceea ce privește viața lui personală, Adrian Nartea preferă discreția și sunt puține ocaziile în care vorbește despre acest aspect. Dar, recent, actorul a făcut câteva mărturisiri despre viața lui de familie și a luat prin surprindere pe toată lumea cu declarațiile despre creșterea celor două fete ale sale. 

„De multe ori e bine să le lăsăm să se regleze în raport cu celălalt (n.red.: când apar certuri). Frații lăsați-i să se bată, că nu o să-și scoată ochii și n-o să-și facă vânătăi imense. E bine, pentru că așa se călesc și așa învață cum să se raporteze (n.red.: la cel de lângă)”, a declarat Adrian Nartea la Fresh by Unica

În continuare, Adrian Nartea a povestit despre cum își propune să le educe pe fiicele sale. 

„Toate sfaturile sunt bune. Important este tu să găsești în tine ceea ce crezi că o să fie bine. Dacă vrei să fii un părinte ok, tu trebuie să fii bine cu tine. Zici: „Dar eu fac totul pentru copii.” Da, dar dacă ești neînrădăcinat în tine, vei face pentru copil și copilul va fi la fel ca tine, pentru că el nu învață din altă parte. Dacă părintele e un stâlp, atunci copilul se poate juca în jurul stâlpului, poate să se agațe pe el, poate să zboare. Dacă părintele nu e foarte stabil, nici copilul nu va fi”, a adăugat Adrian Nartea pentru sursa citată.

Întrebat acum ceva timp care este secretul frumoasei relații pe care o are cu soția lui, Adrian Nartea a mărturisit că se ghidează în viață după anumite principii care s-au dovedit a fi câștigătoare.

„Nu este un secret. Cumva, este nevoia asta de a afla o rețetă, dar nu poți să zici că e o rețetă. Adică, în momentul în care îți este foame de pește… te străduiești să iei pește. În momentul în care ți-e poftă de un desert, e același lucru. Eu am un principiu pe care l-am dobândit după experiențele mele de viață, ca să spun așa, în care tu te prioritizezi pe tine înaintea tuturor. Pentru că, în momentul în care tu ești bine, ceilalți sunt bine. În momentul în care tu nu ești bine, să comunici lucrul ăsta. Pentru că, dacă nu ești bine și dacă comunici lucrul ăsta, e clar că te prioritizezi”, a declarat Adrian Nartea pentru VIVA!.

Actorul îi este recunoscător soției pentru că îi înțelege statutul de persoană publică și nu a lăsat ca acest lucru să le afecteze relația.

„Dar ca secret nu pot să spun, că de comunicat comunicăm, de înțeles ne înțelegem… Mai ales că ea înțelege faptul că eu sunt persoană publică și sunt expus din toate părțile. Depinde de situație și de foarte multe lucruri. Dacă ar sta să citească toate mesajele din spam, spre exemplu, și s-ar lua după acelea, îți dai seama ce-ar ieși! Dar știe ce are acasă, că practic toate lucrurile vin cu această faimă, iar atunci e un avantaj la mine, ea înțelege asta. Și așa putem să trecem peste și să ne înțelegem foarte bine având toate acestea ca background. Cred că e o chestiune de maturitate cumva, la amândoi. Adică, dacă îți asumi partea ta de vină în orice, îți asumi și partea ta de adevăr în orice. Dar odată ce ai pornit pe drumul acesta, că ai o parte din vină, atunci lucrurile sunt, deja, pe jumătate mai bine. Nu pot să zic că e un secret”, a a mai declarat el pentru sursa citată.

Citește și:
Theo Rose, declarații despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o recent: „Este singura durere pe care o simțiți'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people