Adrian Nartea, dezvăluiri despre cariera profesională: „Am două producții mari de cinema”

Adrian Nartea a dezvăuit detalii despre proiectele profesionale.

Adrian Nartea, dezvăluiri despre cariera profesională: "Am două producții mari de cinema"

Adrian Nartea este unul dintre actorii foarte cunoscuți și apreciați din țara noastră. De la debutul său în lumea entertainment-ului, actorul a atras atenția publicului și a reușit să construiască o carieră de succes în domeniul actoriei. Prin urmare, numele său a devenit familiar în numeroase producții cinematografice foarte apreciate de către telespectatori.

Pe lângă succesul său profesional, Adi Nartea se bucură de reușite remarcabile și în viața personală. Artistul experimentează o poveste de dragoste frumoasă alături de soția sa, Alina, iar cei doi au împreună două fiice care le fac fiecare zi mai frumoasă.

Adrian Nartea încheie anul cu succes

Chiar dacă Adi Nartea nu mai apare la fel de frecvent pe micile ecrane, așa cum obișnuia să facă în trecut, se pare că actorul se bucură de o carieră înfloritoare. Îl putem întâlni în prezent atât în reclame sau diverse proiecte online, cât și în cinematografe. Sfârșitul anului i-a adus recent o premieră în lumea cinematografiei, fapt ce reprezintă un motiv de bucurie pentru apreciatul actor.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Adi Nartea joacă într-o comedie care promite să fie un succes deosebit, și dezvăluie că personajul său este destul de captivant, având rolul unei vedete care intenționează să provoace mai mult rău decât bine.

„La ‘Visul’ am un rol mic, rolul lui Bogdan, care este vedeta de la București, care vine și ia pâinea celor din provincie la teatru. E foarte drăguț! Bogdan este un fițos și jumătate! Și eu am filmat în prima zi și în ultima zi de filmare a lor. Am prins toată emoția de început și toată relaxarea de final. Este un proiect foarte drăguț, care, cu siguranță, o să placă, pentru că e o comedie cu un deznodământ foarte frumos. Nu vreau să dau spoilere despre ce este vorba, mergeți să-l vedeți că e chiar fain!”, a spus Adrian Nartea pentru Impact.ro.

Actorul pregătește noi proiecte

Dacă Adrian Nartea încheie anul cu succes pe plan profesional, pare că intenționează să continue în același ritm și în viitor. Mai exact, actorul dezvăluie că lucrează la două proiecte extrem de importante, însă totul a durat mult mai mult decât anticipa. Cu toate că au trecut mai bine de doi ani de la începerea lucrărilor, el recunoaște că întârzierile sunt obișnuite în lumea producțiilor cinematografice.

„Am două producții mari de cinema, care se lasă așteptate, pentru că e preproducție multă, bugete și așa mai departe. Alea dacă ies, ar fi mișto! Se lungesc lucrurile de aproape 2 ani deja la amândouă, pentru că așa e când vrei să faci un produs bun. Sunt mulți care așteaptă și 5 ani să filmeze un proiect de genul acesta. Sper să nu ajungem la 5 ani. Sunt două proiecte dragi mie, pentru care am filmat niște părticele și care aș vrea să se concretizeze, pentru că sunt foarte faine.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori din showbiz-ul românesc. Rolul său din serialul „VLAD” de la PRO TV l-a consacrat într-atât încât, și în prezent, oamenii îl recunosc pe stradă după numele celebrului personaj.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people