Adrian Nartea, declarații despre experiența Asia Express. Actorul a format o echipă cu prietenul său, Cosmin Vîjeu: „Îți schimbă efectiv viața”

Adrian Nartea a vorbit despre experiențele trăite în cadrul competiției Asia Express.

Adrian Nartea, declarații despre experiența Asia Express. Actorul a format o echipă cu prietenul său, Cosmin Vîjeu: "Îți schimbă efectiv viața"

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care s-au confruntat concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatoarea de conținut şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

În cadrul unui interviu acordat recent, Adrian Nartea a vorbit despre experiențele de care a avut parte în competiția Asia Express. El a format o echipă alături de prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu.

„A fost foarte mișto, este o experiență care îți schimbă efectiv viața. Te scoate foarte mult din zona de confort, cea mai mare necunoscută am fost eu, pentru că te pui în niște situații cu care în mod normal nu prea te-ai întâlnit și atunci Asia Express îți oferă un context în care poți să te descoperi mult mai mult pe tine. În toate țările în care am fost – Thailanda, Malaezia, Indonezia – absolut ăsta a fost răspunsul tuturor, chit că erau budiști, musulmani sau hinduși.

Toți ziceau: „Nu mai îmi mulțumiți atât de mult, pentru că eu nu o fac neapărat pentru voi, eu o fac pentru sufletul meu, pentru că știu că faptele bune mă înnobilează și se vor întoarce într-un fel sau altul.” Asta era pilda pe care, de fiecare dată, o primeam când ne simțeam efectiv îndatorați tuturor celor care ne cazau sau ne luau cu autostopul sau ne făceau un favor. Este vorba de relația interumană care practic îți face să dispară orice fel de limitare și barieră, cum ar fi cultura sau cum ar fi limba”, a declarat Adrian Nartea pentru cancan.ro.

Adrian Nartea a mai dezvăluit și cum a fost revederea cu soția lui, Alina Ferinceac, și cele două fiice ale lor, Mara și Petra.

„Primirea a fost… cu lipici, nu se mai dezlipeau de mine. Momentul în care m-am întors a fost minunat, efectiv m-am pus în genunchi ca să fiu la nivelul lor, au venit și m-au doborât. Săraca, Alina, nu mai avea loc și a așteptat ca ele să se liniștească ca să pot să mă iau în brațe și cu Alina. A fost emoționant momentul. După atâta vreme Petra a mai crescut cu 2 cm cred, Mara s-a făcut mai domnișoară, adică lucrurile au fost așa, uau, unde am fost? Adică am fost într-o capsulă a timpului, efectiv așa am simțit.”

Citește și:
Imagine inedită cu Mario Fresh și Alexia Eram. Cum arătau cei doi la începutul relației lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people