Adrian Mutu, dezvăluiri despre dorința de a deveni din nou tată. Fostul fotbalist are patru copii: „Nu știu ce urmează”

Adrian Mutu a vorbit despre dorința de a-și mări familia.

Adrian Mutu și actuala lui parteneră, Sandra Bachici, s-au căsătorit în 2017. Au împreună un băiat, pe nume Tiago. Până să o întâlnească pe soția lui, antrenorul de fotbal a trecut prin două divorțuri. Fostul fotbalist a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, alături de care are un băiat, pe nume Mario. Între 2005 și 2013, Adrian Mutu a fost căsătorit cu Consuelo Matos Gómez și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. Ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

Acum ceva vreme, Adrian Mutu a făcut mărturisiri despre dorința de a deveni din nou tată. Fostul fotbalist are deja patru copii și nu exclude ideea ca familia lui să se mărească. 

„Nu pot să spun că nu și nu pot să spun că da. De ce? Pentru că nu știu ce urmează. Eu cu soția mea vorbesc, ne-ar plăcea, nu spunem nu. (…) Dacă e să fie bine, dacă nu… nu mă gândesc în mod special nici dacă da, nici dacă nu, pentru că am deja copil”, a spus Adrian Mutu în podcast-ul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu.”

Acum ceva timp, Adrian Mutu a făcut dezvăluiri despre relația cu soția lui, Sandra Bachici. Cei doi au întâmpinat pe parcurs și momente dificile, însă au reușit să le facă față, iar astăzi se bucură de o familie armonioasă.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată durează etern pentru două persoane dacă se iubesc cu adevărat, atunci nu pot să și urăști, normal că devine obișnuința. Nici nu aș vrea tot timpul să trăiesc fluturașii aia, au sensul lor la 20 de ani, acum chiar așa? Toți cei care înaintăm în vârstă, ar trebui să ne gândim la tot ce am simțit când eram mici? Nu, gata, a trecut. Dragostea între mine și soția mea e mult mai profundă și la nivel mental”, a dezvăluit Adrian Mutu în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Bobonete.

Adrian Mutu a mai vorbit și despre greșelile din trecutul lui, dezvăluind că și acestea au contribuit la omul care a ajuns astăzi.

„Poate că sunt omul care sunt pentru ceea ce am făcut, iar eu sunt mândru de ceea ce sunt în momentul ăsta. Apropo de greșeli, sunt foarte bucuros de faptul cum am reușit să gestionez pe undeva, să mă reîntorc și să renasc și să am viața pe care o am acum, că nu a fost ușor.”

Tiago, care arată un interes deosebit pentru fotbal, pare să fi moștenit talentul tatălui său. Adrian Mutu îl încurajează și speră ca Tiago să aibă o carieră de succes în sport.

„Dezvoltarea unui copil în fotbal poate să fie rapidă și să explodeze. Sau poate fi o dezvoltare mai lentă, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, eu am început să joc un fotbal care contează într-adevăr pe la 13-14 ani. Fotbalul s-a schimbat foarte mult. Pe vremea noastră, ca să zic așa, fotbalul se baza foarte mult pe talent. Acum e totul fizic, prin muncă. Munca bate talentul! Fotbaliștii tineri nu trebuie să uite că mama talentului este repetiția. Nu contează cât de talentat ești, pentru că automatismele se creează prin repetiție și trebuie să repeți de nu știu câte ori. Când ai o pasiune orice faci nu mai este așa greu și înveți cu plăcere. Așa am fost și eu când eram mic, așa e și Tiago. Cel mic a început să ia mingea de la un an. Acum e orice legat de fotbal, chiar dacă e micuț. Are 6 ani și nu se joacă pe tabletă decât FIFA. E rapidist și va fi greu să mai schimbe ceva, pentru că i-a intrat spiritul ăsta”, a spus Adrian Mutu pentru sursa menționată. 

Citește și:
Radu Vâlcan, dezvăluiri inedite despre viața la țară și casa pe care o construiește la Șușani: „Asta înseamnă sănătate curată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people