Adevăratul motiv pentru care Șerban Copoț a plecat de la emisiunea iUmor: „Din păcate…”

Șerban Copoț a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la iUmor.

Adevăratul motiv pentru care Șerban Copoț a plecat de la emisiunea iUmor: "Din păcate..."

Șerban Copoț a surprins pe toată lumea când a anunțat la începutul lunii iulie că a luat decizia de a se retrage de la iUmor, după ce a fost parte din echipa emisiunii de comedie timp de 14 sezoane și a făcut echipă cu Dan Badea, fiind prezentatorii show-ului. Ulterior, rolul lor a fost preluat de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi au o colaborare strânsă cu trustul Antena 1, ei fiind finaliști la Asia Express și câștigători ai sezonului 17 al show-ului Te Cunosc de Undeva.

Într-un interviu acordat recent, Șerban Copoț a vorbit deschis despre decizia de a părăsi emisiunea de umor care se bucură de o mare succes la Antena 1.

„Am stat la iUmor din sezonul unu până în sezonul paisprezece. Am lucrat alături de o echipă foarte mișto, oameni supercreativi dar, din păcate, am avut de ales între tabără și emisiune. Cred că am ales mai bine să merg cu proiectul meu de suflet, cu tabăra. iUmor rămâne pentru mine un proiect foarte frumos și mă bucur că au adus în locul nostru niște băieți super mișto care să ducă emisiunea mai departe. Este super tare, îi urmăresc în continuare și râd în fiecare sâmbătă”, declară Serban Copoț în exclusivitate pentru FANATIK.

Pe lângă job-ul de prezentator, pe parcursul anilor, Șerban Copoț a dezvoltat un proiect extins care implică sute de copii. În fiecare vară, el organizează mai multe tabere în Izvoru Mureșului, județul Harghita, unde copiii trăiesc o experiență memorabilă și învață să se descurce singuri, în stilul unor adevărați cercetași.

Șerban Copoț a relatat că în acest an s-au înscris 200 de copii din diverse țări, dornici să învețe să se descurce în mediul natural. Prima tabără organizată de artist a avut loc în 2019, când cei 100 de copii participanți au avut oportunitatea de a beneficia de această experiență gratuit.

Ce spune despre relația cu soția lui

În cadrul aceluiași interviu, Șerban Copoț a vorbit și despre cum se înțelege cu Roxana, soția lui, cu care are trei copii.

„Roxana este persoana alături de care mă văd și la 80 de ani. E cel mai bun prieten al meu, cea mai bună soție și cea mai bună mamă din lume (după mama mea). M-a șlefuit și îmblânzit cu foarte mult tact pe durata a 17-18 ani și m-a transformat în cine sunt acum. Ne certăm foarte rar așadar nu pot spune care este procedura. Dar pot spune un singur lucru, nu am orgolii în ceea ce o privește și nici viceversa. Este clar că certurile trec și respectul rămâne. Tatăl Șerban este prezent. Cu bune, cu rele, sunt alături de copii. Și, da, mă manipulează însă există limite. Nu cred în parentingul fără nu. Copiii îmi moștenesc talentul, dar sper să nu se apropie de showbiz”, a mai spus el pentru sursa citată.

Dincolo de proiectele în care este implicat alături de copii, artistul s-a întors și la studii.

„M-am reapucat de școală la 41 de ani, să îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice. Noi am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei în 2009 și acum ne pregătim, lucrăm la un software să scoatem o aplicație tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexă”, a spus Șerban Copoț într-un interviu recent.

Citește și:
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people