Adevăratul motiv pentru care Selena Gomez a făcut o pauză de la social media: „Nu aveam nevoie să văd”

Selena Gomez a dezvăluit motivul real din spatele deciziei de a lua o pauză de la social media.

Adevăratul motiv pentru care Selena Gomez a făcut o pauză de la social media: "Nu aveam nevoie să văd"

Selena Gomez a împărtășit într-un nou interviu că despărțirea de Justin Bieber, în vârstă de 29 de ani, a determinat-o să aleagă să își prioritizeze sănătatea mintală, îndepărtându-se o perioadă de social media. Cântăreața, care recent a lansat o nouă piesă și pare să fie tot mai activă pe internet, a oferit detalii despre cât de mult a afectat-o despărțirea de artist.

Selena Gomez s-a despărțit definitiv de Bieber în 2018, după o relație de ani de zile, cu întreruperi. Cam în aceeași perioadă cu despărțirea, vedeta din „Only Murders in the Building” a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. A fost o perioadă foarte dificilă din viața ei, pe care a rememorat-o în documentarul său Apple+, „Selena Gomez: My Mind & Me”. În documentar, artista în vârstă de 31 de ani și-a surprins fanii numind despărțirea de Justin „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”.

„Totul a fost atât de public. Mă simțeam bântuită de o relație din trecut pe care nimeni nu voia să o lase baltă. Apoi am trecut peste asta și nu mi-a mai fost frică”, a spus ea în documentar. „Mă simt ca și cum a trebuit să trec prin cea mai rea suferință posibilă și apoi să uit totul dintr-o dată, a fost foarte derutant. Dar cred că asta trebuia să se întâmple și, în cele din urmă, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.”

Selena Gomez a vorbit despre despărțirea de Justin Bieber

Recent, în cadrul unui interviu pentru Fast Company, Gomez a vorbit despre pauza pe care a luat-o de la social media și cum a afectat-o despărțirea de Bieber.

„Tocmai mi se frânsese inima. Nu aveam nevoie să văd ce făcea toată lumea. Apoi au fost acele momente în care nu mă simțeam pozitivă în legătură cu felul în care arătam din cauza a ceea ce vedeam pe Instagram. Wow, aș vrea ca trupul meu să arate așa”, a declarat Selena pentru Fast Company într-un interviu publicat pe 3 octombrie. 

Selena Gomez vorbește rareori despre relația ei controversată cu Justin Bieber. La scurt timp după despărțirea lor din 2018, artistul a început să se întâlnească cu Hailey Baldwin, iar la sfârșitul anului s-au căsătorit. Artista a cântat despre despărțire în piesa ei din 2019, „Lose You To Love Me”, care conține versuri sfâșietoare precum „În două luni ne-ai înlocuit” și „Am avut nevoie să te pierd ca să mă iubesc”. Ea nu a spus niciodată în mod explicit că melodia este despre Bieber, și chiar a clarificat într-un interviu cu NPR la vremea respectivă că „nu este un cântec plin de ură”.

„Este un cântec care spune că am avut ceva frumos și nu aș nega niciodată că nu a fost asta. A fost foarte dificil și sunt fericită că s-a terminat. Am simțit că aceasta a fost o modalitate excelentă de a spune, știi, s-a terminat și înțeleg asta și respect asta.”, a explicat fosta vedetă Disney Channel la începutul anului 2020. 

După ce s-a despărțit de Justin Bieber, Gomez s-a întâlnit cu The Weeknd timp de 10 luni în 2017. La începutul acestui an, ea a fost legată pentru scurt timp de Drew Taggart de la The Chainsmokers, dar se pare că nu a fost o poveste de dragoste serioasă. De atunci, Selena a făcut haz de necaz pe rețelele de socializare cu privire la statutul ei de relație, precizând că este singură. Ea a lansat chiar și un nou cântec, „Single Soon”, și a oprit speculațiile potrivit cărora piesa ar fi despre relația ei cu The Weeknd.

Citește și:
Motivul real pentru care Anna Wintour a ignorat-o pe Kim Kardashian la show-ul Victoriei Beckham de la Paris

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people