Adevăratul motiv pentru care Pamela Anderson a încetat să mai poarte machiaj: „Îmi stă în fire să merg împotriva curentului”

Pamela Anderson a dezvăluit motivul pentru care a renunțat complet la make-up.

Adevăratul motiv pentru care Pamela Anderson a încetat să mai poarte machiaj: "Îmi stă în fire să merg împotriva curentului"

În ultimele săptămâni, Pamela Anderson a renunțat la look-ul său iconic, surprinzându-și fanii cu o apariție complet naturală. Actrița în vârsta de 56 de ani a renunțat la orice fel de machiaj, iar decizia ei a fost extrem de apreciată de către public. Într-un interviu oferit revistei ELLE USA, Anderson a vorbit despre această alegere, mărturisind că perspectiva sa asupra frumuseții s-a schimbat complet după moartea make-up artistei sale, Alexis Vogel, care s-a stins din viață din cauza cancerului de sân în 2019.

„[Alexis] a fost cea mai bună. Și de atunci, am simțit că, fără Alexis, este mai bine pentru mine să nu mă machiez.  Am observat că erau mulți oameni care făceau machiaje incredibile și îmi stă în fire să merg împotriva curentului și să fac opusul a ceea ce face toată lumea.”, a explicat Pamela.

Aceasta a adăugat și că renunțarea la make-up a fost o experiență „eliberatoare, distractivă și un pic rebelă”.

Într-un interviu recent acordat publicației Entertainment Tonigh, Pamela Anderson a dezvăluit că atunci când poartă machiaj preferă un look mai discret.

„Anii ’90 au fost anii ’90, iar acum suntem în 2023. Îmi place să fac lucruri care sunt diferite, simt că acesta este un nou capitol din viața mea. Frumusețea naturală încă necesită două ore în fața oglinzii. Este amuzant pentru că, știți, acum sunt mereu în grădină. Întotdeauna am pământ sub unghii”.

Pamela a vorbit inclusiv despre trecerea anilor, și despre cum a ajuns să își accepte vârsta și să se simtă bine în pielea ei.

„Cred că toți începem să arătăm puțin ciudat atunci când îmbătrânim. Iar eu cam râd de mine când mă uit în oglindă. Mă gândesc: Wow, asta e chiar ceea se întâmplă cu mine?. Este o călătorie. Mă simt bine. Sunt într-un loc bun”.

În luna februarie, actrița a declarat că preferă să îmbătrânească natural și că nu este adepta injectărilor cu toxină botulinică.

„Mă simt cu adevărat puternică acum. Nu-mi plac acele injecții, iar asta nu funcționează pentru mine. Vreau să văd ce se va întâmpla”, a declarat ea pentru WWD.

Săptămâna trecută, Pamela Anderson a apărut fără niciun strop de machiaj la prezentările de modă Isabel Marant și Victoria Beckham, ce au avut loc în cadrul Paris Fashion Week.

Citește și:
Motivul real pentru care Anna Wintour a ignorat-o pe Kim Kardashian la show-ul Victoriei Beckham de la Paris

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people