Adevăratul motiv pentru care George Burcea a lipsit de la petrecerea aniversară a fiicei sale, Ella. Micuța a împlinit 7 ani

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au împreună două fete.

Adevăratul motiv pentru care George Burcea a lipsit de la petrecerea aniversară a fiicei sale, Ella. Micuța a împlinit 7 ani

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au trecut printr-un divorț mediatizat și cu mai multe ocazii au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Artista și actorul au împreună două fete, pe Ella, care tocmai a împlinit 7 ani, și pe Clara în vârstă de 4 ani.

Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Deși s-au despărțit, artista este cea care le crește singură pe cele două fete, făcând de mai multe ori mărturisiri despre provocările pe care le-a întâmpinat ca mamă singură.

Andreea Bălan s-a asigurat că fiica ei, Ella, are parte de o petrecere fabuloasă de ziua ei de naștere. Ella a împlinit șapte ani, iar artista a făcut tot posibilul ca evenimentul să iasă așa cum visează.

Andreea Bălan i-a organizat în avans o petrecere fiicei sale, Ella, care a împlinit 7 ani pe 9 octombrie. La evenimentul care a avut loc cu o zi înainte, au venit și Victor Cornea, partenerul artistei, dar și Andreea Antonescu, însoțită de fiicele ei, Sienna și Venice Victoria.

Andreea Bălan i-a transmis și un mesaj extrem de emoționant fiicei sale. Cu ocazia asta, artista a lansat piesa „Copilărie”, pe care o cântă alături de Ella.

„Acum 7 ani, Ella a venit pe lume și m-a împlinit la cel mai înalt nivel și m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată❤️ Azi sunt foarte fericită că lansăm și cântăm împreună piesa #Copilărie, o piesă superbă, de suflet, în care sunt convinsă că o să vă regăsiți cu toții.”

George Burcea a lipsit de la petrecerea aniversară a fiicei sale

George Burcea a fost marele absent de la petrecerea aniversară a fiicei sale, Ella, iar foarte mulți au presupus că acest lucru a fost cauzat de faptul că la petrecere a fost prezent și actualul partener al Andreei Bălan.

În fapt, actorul nu se află în perioada aceasta în țară, el dezvăluind pe Instragram că se află în Los Angeles, cel mai probabil pentru pregătirile celui de-al doilea sezon al serialului de mare succes „Wednesday”. Deși filmările erau programate să înceapă în această toamnă, acest lucru nu s-a întâmplat din cauza grevei scenariștilor de la Hollywood.

Actorul a ținut totuși să marcheze aniversarea fiicei sale cu o imagine adorabilă cu micuța Ella și un mesaj emoționant.

„7 ani de Ella Maya. 7 ani de iubire pură, de zâmbete, de îmbrățisări, pupici și cele mai dulci mânuțe. Luv ya Ella Maya Burcea. MyEllaMaya”, a scris actorul în descrierea unei imagini care o arată pe Ella în bancă la școală.

Andreea Bălan, declarații despre cele două fetițe ale sale

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au trecut printr-un divorț mediatizat și cu mai multe ocazii au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Artista și actorul au împreună două fete, pe Ella și pe Clara. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Deși s-au despărțit, cântăreața este cea care le crește singură pe cele două fete, făcând de mai multe ori mărturisiri despre provocările pe care le-a întâmpinat ca mamă singură.

„Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate”, declara Andreea Bălan într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp publicației VIVA!.

Artista a vorbit și despre cât de diferite sunt cele două fetițe ale sale.

„Ella îmi seamănă atât fizic, cât și la comportament. E sensibilă, liniștită și de multe ori cedează în fata Clăriței. Mă regăsesc deoarece și eu eram destul de emotivă și voiam mereu să fie bine. În schimb, Clara are o personalitate foarte puternică și este o năzdrăvană care ne animă de dimineața până seara. Ea face numai ce vrea ea și a trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii ca să mai facă și ce trebuie, nu doar ce dorește – și anume, să se joace non-stop”, a mai spus ea.

Citește și:
Theo Rose și Irina Rimes, declarații despre presupusul lor conflict de la Vocea României. Ce lămuriri au adus cele două: „Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people