Adevăratul motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a acceptat să participe la emisiunea America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express înainte de marea finală.

Adevăratul motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a acceptat să participe la emisiunea America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt într-o relație de ceva vreme. Cei doi au format o echipă pe cinste la America Express, iar prin intermediul show-ului publicul a avut ocazia să îi descopere mai bine și să vadă cum se descurcă în fața unor provocări de care nu au mai avut parte până atunci. Pe tot parcursul competiției, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au arătat că pot face față provocărilor pe care le întâmpină pe traseu și că sunt determinați să ajungă până la capăt. Din păcate pentru ei, aventura America Express s-a încheiat înainte de a ajunge în marea finală a show-ului.

Recent, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre cum a fost experiența America Express, recunoscând faptul că a acceptat să participe la show după insistențele partenerei sale, dar și ale producătoarei emisiunii, Mona Segall.

„Pentru ele am fost acolo”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, invitat la podcast-ul lui Mihai Morar, recunoscând că acum nu ar mai accepta să participe la această emisiune.

Cătălin Scărlătescu a simțit presiunea și stresul competiției, iar acest lucru ar fi afectat relația sa cu Doina Teodoru. În mod surprinzător, după terminarea emisiunii, el a hotărât să-și facă bagajul și să plece timp de o săptămână fără a-i da nicio explicație acesteia. Chef-ul a mers în Vamă și în Deltă, unde a petrecut timp în liniște și a încercat să se elibereze de experiența concursului.

De asemenea, Doina Teodoru a decis să își ia și ea câteva zile libere departe de casă și a plecat la munte și în Bulgaria pentru două săptămâni. Odată ajunși amândoi acasă, cei doi s-au simțit la fel ca de obicei și au existat probleme în cuplul lor.

„Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat. A venit unu cu barca și m-a întrebat: Ce faci? Stau. Păi n-ai aruncate alea. Și ce? Păi nu pecuiești? Ba da. Păi? Păi nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau!. Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare”, a declarat Cătălin Scărlătescu în același podcast.

Cătălin Scărlătescu a declarat că el și Doina Teodoru se înțeleg foarte bine în relația lor de acum. După ce au părăsit „America Express”, nu au avut nicio ceartă, deoarece el nu este tipul de persoană care să intre în conflicte. De asemenea, juratul de la „Chefi la cuțite” a menționat că nu înțelege relațiile în care oamenii se iubesc și apoi se jignesc sau se urăsc. Cătălin a spus că a fost mereu discret cu privire la relațiile sale, dar cu Doina a fost diferit, deoarece aceasta l-a cucerit prin faptul că este rațională și îi oferă libertate.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Citește și:
Sean Penn, surprins în ipostaze romantice alături de noua sa iubită

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people