Adevăratul motiv pentru care Andreea Antonescu a lipsit de la nunta din America a mamei ei. Ce a dezvăluit artista

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit recent în SUA cu partenerul ei alături de care are o relație de peste 20 de ani.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Antonescu a lipsit de la nunta din America a mamei ei. Ce a dezvăluit artista

Andreea Antonescu nu a fost prezentă la nunta din America a mamei sale și foarte multă lume s-a întrebat care este adevăratul motiv al absenței sale de la acest eveniment atât de important. Pentru a pune stop speculațiilor, artista a vorbit într-un interviu despre acest lucru.

„Da, eu sunt cu fetițele în România, îmi ocupă tot timpul. E o veste minunată, mă bucur, îi urez noroc și fericire. Întotdeauna îmi plac evenimentele plăcute și oamenii fericiți. Întotdeauna m-am bucurat să dau o stare bună oamenilor din jurul meu, să fiu un umăr pe care pot să vină să plângă, indiferent că este vorba de oameni foarte importanți sau oameni cu care am interacționat mai puțin.”, a declarat Andreea Antonescu pentru Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în SUA

Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu, a sărbătorit căsătoria cu partenerul ei, alături de care are o relație de peste două decenii. Evenimentul a avut loc recent în Statele Unite ale Americii, locul unde artista și-a petrecut mare parte din timp.

Mioara Antonescu a rămas fără soț în anul 2001. După aproximativ un an și jumătate, ea l-a întâlnit pe Karol, care a devenit apoi partenerul său. Cei doi formează un cuplu și în prezent, iar recent au decis să se căsătorească. În urmă cu doar două zile, Mioara Antonescu și Karol și-au unit destinele într-o ceremonie emoționantă desfășurată în Los Angeles, SUA. Potrivit informațiilor oferite de Cancan.ro, la eveniment nu au fost prezenți alți membri ai familiei.

Cum s-a schimbat viața artistei de când este mamă singură a două fetițe

Andreea Antonescu a născut o fetiță în luna decembrie a anului 2022, pe nume Venice Victoria, devenind, astfel, mamă pentru a doua oară. Ea a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat, în urmă cu câteva luni, despărțirea de partenerul ei de viață, Victor Vrînceanu.

Cântăreața o mai are pe Sienna, în vârstă de 12 ani, din căsnicia anterioară cu Traian Spak. Andreea Antonescu și Traian Spak au fost căsătoriți timp de 6 ani, însă au format un cuplu timp de 14 ani. Cei doi s-au căsătorit 2011, iar despărțirea lor a avut loc în 2017. Divorțul lor s-a finalizat cu câteva luni în urmă, cu puțin timp înainte ca artista să dea naștere celui de-al doilea copil.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a vorbit despre cum este viața ei cu două fetițe și cum se descurcă în ipostaza de mamă singură.

„Nu spun că nu mai pot, pentru că în finalul zilei când am un moment, două când sunt singură, îmi amintesc ce am făcut în ziua respectivă, dau timpul înapoi și îmi dau seama că am reușit, că a fost Dumnezeu lângă mine, dar satisfacția de a petrece timpul cu fetițele mele non-stop nu se compară cu absolut nimic.”, a spus Andreea Antonescu în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cântăreața a descris și cum decurge o zi obișnuită din viața ei, dezvăluind că își dedică tot timpul celor două fetițe ale sale.

„Eu mă ocup singură de fetițe. Este superb, este împlinirea mea ca femeie, ca om. Trăiesc ce nu am mai trăit în viața mea și sunt foarte fericită. O zi din viața mea arată cam așa: Pun alarma la 5:30 dimineața. Ne trezim, facem pregătirile pentru Sienna, pentru școală. Apoi, se trezește bebelina, îi dau biberonul, o spăl, o schimb, mă joc cu ea, o am lângă mine tot timpul. Luăm micul dejun, iau fetițele, plecăm la școală să o lăsăm pe Sienna, iar eu și bebelina ne întoarcem acasă, pregătim mâncarea, ne schimbăm, ne spălăm, apoi luăm surioara de la școală și ieșim în parc, ne mai jucăm, între timp bebelina mai are câteva mese. Sienna își dorește să fiu lângă ea când își face temele. Când bebelinei îi apar dințișori mai plânge, o doare, adoarme târziu în cazul ăsta, dar în general adoarme devreme, la 9 seara. Fac și treburile casnice, bag hainele la spălate, calc hainele. Pe la ora 11, 12 noaptea mă bag și eu la somn și apoi la 5:30 dimineața o luăm de la capăt.”, a povestit Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people