Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împlinit 4 ani de căsnicie: „E despre lucruri simple care devin neprețuite”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit 4 ani de căsnicie.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împlinit 4 ani de căsnicie: "E despre lucruri simple care devin neprețuite"

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de aproximativ 7 ani, iar în urmă cu 4 ani au pășit în fața altarului pentru a-și uni destinele. Cei doi au o relație tot mai strânsă pe zi ce trece, iar împreună cu fiica lor au o familie așa cum și-au dorit. Cu ocazia aniversării celor 4 ani de căsnicie, cei doi și-au făcut declarații de dragoste pe rețelele de socializare și s-au întors în timp, până la ziua nunții lor.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, s-au căsătorit în 2019 și au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria. Cei doi formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului și își împart responsabilitățile de familie. Ba mai mult, fosta prezentatoare TV și partenerul ei se susțin reciproc și nu ezită să își arate dragostea în fața tuturor.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sărbătoresc 4 ani de căsnicie

Cu ocazia aniversării a 4 ani de căsnicie, atât Adelina Pestrițu, cât și Virgil Șteblea, au marcat evenimentul cu postări emoționante pe rețelele de socializare. Vedeta a postat câteva imagini din ziua în care și-au spus „Da”, alături de un mesaj emoționant și o declarație de dragoste pentru tatăl fiicei sale.

„Aproape 7 ani de relație, dar astăzi 4 de când am spus DA în fața lui Dumnezeu. Nu am primit un manual de instrucțiuni pentru asta, dar am învățat în toți acești ani că iubirea e ghidul care îți arată întotdeauna drumul cel bun. Nu e vorba despre cum să traiești în perfecțiune. Nimeni nu va reuși asta vreodată. E despre lucruri simple care devin neprețuite. Emoții care te fac să te simți apreciat și suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi lângă cei dragi știind că atunci când ai mai mare nevoie, ei sunt acolo și te iubesc necondiționat. E despre familie! Atât! @steblea.virgil știi tu ce simt pentru tine, n-ai nevoie de declarații siropoase pe net 😂”, este mesajul transmis de Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.

De asemenea, și partenerul creatoarei de conținut i-a făcut acesteia o urare emoționantă cu ocazia aniversării lor.

„La mulți ani nouă pentru 4 ani de căsnicie. Te iubesc!”, i-a urat soțul Adelinei Pestrițu vedetei.

sursa: Instagram

Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Vedeta are o comunitate unită pe rețelele de socializare, iar fanii îi urmăresc frecvent cu mare interes proiectele profesională. Recent, ea a vorbit despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, și despre cum este dinamica din cuplul lor.

„Noi spunem că avem o relație normală, cu bune și cu rele. Avem și momente tensionate, cum e normal să se întâmple într-o familie, dar le gestionăm împreună. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem repede, dar ne și trece la fel de repede. Uneori ne aprindem de la lucruri absolut banale, cum ar fi ordinea hainelor în dressing sau altele minore, dar apoi realizăm că suntem totuși norocoși că nu avem parte de probleme cu adevărat grave (…) A existat o reconfigurare a priorităților în momentul în care a venit copilul în viața noastră și totul s-a schimbat. Automat am renunțat la programul nostru liber și ne-am concentrat mai mult pe viața de familie. Relația noastră a trecut la un alt nivel, s-a consolidat și îndrăgosteala de la început s-a transformat în iubire responsabilă. E cu adevărat un salt de la rutina de cuplu la început de relație la una plină de responsabilități, dar depinde cum alegi să privești lucrurile. Noi am îmbrățișat toate aceste schimbări cu bucurie și ni le-am asumat cu maturitate”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!

Citește și:
Lili Sandu, reacție neașteptată când a fost întrebată despre nunta cu Silviu Țolu: „Următoarea cerere este de divorț'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people