Adelina Pestrițu, noi detalii despre hotărârea de a renunța la implanturile mamare. Cum a reacționat soțul ei: „Nu iau decizii pripite”

Adelina Pestrițu a povestit cum a reacționat soțul ei, Virgil Șteblea, după ce i-a spus că vrea să renunțe la implanturile mamare.

Adelina Pestrițu, noi detalii despre hotărârea de a renunța la implanturile mamare. Cum a reacționat soțul ei: "Nu iau decizii pripite"

În urmă cu câteva săptămâni, Adelina Pestrițu a suferit o intervenție chirurgicală, renunțând la implanturile mamare. Recent, ea a detaliat motivele care au stat la baza acestei decizii și modul în care soțul ei a reacționat atunci când a aflat despre schimbarea pe care voia să o facă.

Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor care o urmăresc pe social media faptul că a renunțat la implanturile mamare. Într-un mesaj publicat pe Instagram, creatoarea de conținut a explicat concret ce anume a determinat-o să facă această alegere. Adelina Pestrițu a vorbit deschis despre decizia de a renunța la implanturile mamare. Această alegere a venit după o perioadă în care s-a consultat împreună cu medicii.

„Știți vorba ‘New Year, new me’? 
Se pare că în cazul de față se aplică.
Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore.
Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. 
Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.
Dacă va întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice.”

Adelina Pestrițu, despre reacția soțului ei

În prezent, Adelina Pestrițu a oferit un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, în care a dezvăluit modul în care soțul ei, Virgil Șteblea, a reacționat cu privire la decizia sa.

„Soțul meu e foarte relaxat în privința deciziilor pe care le iau pentru că știe că le disec foarte mult, le întorc pe toate părțile, nu iau decizii pripite și știe că indiferent de procesul prin care sunt nevoită să trec, rezultatul o să fie cel la care visez”.

De ce a renunțat vedeta la implanturile mamare

După intervenție, vedeta a publicat și o serie de imagini la scurt timp după ce a renunțat la implanturile mamare. Adelina Pestrițu speră ca prin confesiunile făcute și experiența ei, să ajute și alte persoane care intenționează să apeleze la operații estetice și îndeamnă la o informare corectă.

„Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde dr. m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare.
Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de dată această pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași. (Vă povestesc mai multe pe story)
Toată această „poveste” este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajută și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate.”

Citește și:
Premiile Oscar 2024: Cele mai HOT cupluri de vedete

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people