Adelina Pestrițu, mesaj neașteptat în timpul vacanței din America: „Eram cu toate actele pe masă, hotărâtă să mă mut”

Adelina Pestrițu a transmis un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, aflată în vacanță în SUA.

Adelina Pestrițu, mesaj neașteptat în timpul vacanței din America: "Eram cu toate actele pe masă, hotărâtă să mă mut"

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, se bucură în prezent de o vacanță în Statele Unite ale Americii, alături de fiica lor, Zenaida. Într-o postare pe rețelele sociale, fosta prezentatoare TV a dezvăluit ceva surprinzător fanilor săi, legat de viața în America.

Ce spune Adelina Pestrițu despre mutarea în Statele Unite ale Americii

Înainte de a-l întâlni pe partenerul ei de viață, Virgil Șteblea și de a forma familia pe care și-a dorit-o, Adelina Pestrițu a trăit o perioadă în care a luat în considerare posibilitatea de a se muta definitiv în America, ceea ce ar fi însemnat o schimbare majoră în viața sa. Ba mai mult, vedeta a fost la un pas de a face această schimbare în viața ei, fiind și cu toate actele în regulă, pregătită de mutare.

„America, America, dar mie mi-e dor de o ciorbă de perișoare. Ăsta e și unul dintre motivele pentru care nu aș putea locui permanent într-o altă țară, mâncarea. Și când mă gândesc că acum aproape 7 ani (înainte să-l întâlnesc pe Virgil) eram cu toate actele pe masă, hotărâtă să mă mut definitiv în SUA. Acum nu m-aș mai simți atât de pregătită să fac astfel de schimbări în viața mea. Pe atunci eram flower power și orice mi se părea așa simplu”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit Wowbiz.

Adelina Pestrițu a menționat în mediul online că atunci când stabilitatea se instalează în viața cuiva și se simte bine în acea situație, ar fi o nebunie să vrea să renunțe la tot pentru a căuta o nouă viață pe un alt continent, unde totul este diferit. Totuși, ea a adăugat că niciodată nu se știe cu exactitate ce poate aduce viitorul și că învață să accepte incertitudinea și să se bucure și de lucrurile mici din viața ei actuală.

„Când stabilitatea își face loc în viața ta și îți este bine așa, nebun să fii să vrei să dai totul pentru o viață pe un alt continent, unde totul e diferit. Absolut tot! E o loterie mult prea mare, care vine la pachet cu multe riscuri. Dar știți vorba «niciodată să nu spui niciodată». Cine știe ce ne mai pregătește viitorul și mă învață să trăiesc și fără ciorba de perișoare.”, a mai spus Adelina Pestrițu în mediul online.

Vedeta și soțul ei, petrecere inedită pentru fiica lor

Cu puțin timp înainte de a pleca în vacanța de familie, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea i-au organizat fiicei lor o petrecere aniversară de amploare. Cei doi părinți s-au asigurat că fetița lor are parte de cea mai frumoasă zi de naștere, iar petrecerea a fost una inedită, pline de animatori pentru copii și decorațiuni spectaculoase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)


La petrecere, s-a organizat un candy bar cu tematica Barbie pentru Zenaida, iar de asemenea, a fost amenajat un salon de înfrumusețare, unde toți copiii au fost entuziasmați să-și schimbe look-ul. Fetițele au avut parte de codițe împletite cu extensii roz, în timp ce băieții au ales să-și coloreze părul cu spray.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people