Adelina Pestrițu, imagini inedite în rochie de mireasă. Vedeta și soțul ei sărbătoresc cinci ani de căsnicie

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit cinci ani de căsnicie cu o ședință foto inedită.

Adelina Pestrițu trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste alături de Virgil Șteblea. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă. Au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria. 

Adelina Pestrițu, ședință foto inedită de familie

Recent, cei doi au sărbătorit 5 ani de căsnicie, iar cu această ocazie au realizat o ședință foto inedită. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit cinci ani de la căsătorie. Pentru a marca acest eveniment, au organizat o ședință foto deosebită: Adelina a ales să poarte o rochie de mireasă nouă, în timp ce Virgil a îmbrăcat costumul său de ginere.

„20 iulie 2019 este ziua în care eu și Virgil ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu, devenind motiv anual de sărbătoare. 🤍

Respectând tradiția, am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm de fapt Nunta de Lemn' – un eveniment nu foarte cunoscut în zilele noastre. După cum știm, lemnul este un material durabil și rezistent, astfel vrem să credem că a devenit și relația noastră de cuplu peste ani. Fiecare an vine la pachet cu lecții și etape care ne provoacă să ne maturizăm, să devenim tot mai uniți și să evoluăm împreună. 🙂

Ne-am dorit să marcăm acest moment special cu o ședință foto în toată regula, întrucât nici la nunta noastră nu am avut timp să organizăm un astfel de shooting. 🙈

La mulți ani nouă 🤍 @steblea.virgil”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

La ședința foto a participat și fiica lor, Zenaida Maria, care nu putea lipsi din tabloul de familie. Micuța a fost îmbrăcată elegant pentru fotografii, fiind vizibil emoționată.

„Acum tabloul nostru de familie este complet 🤍🥹🤍

Nu aveam cum să celebrăm cei 5 ani de căsnicie fără cea mai importantă persoană din viața noastră, Zeny.

Mulțumim că ne faci atât de mândri zi de zi.

Ești Universul nostru! 🫶🏾

Te iubim 🤍”, a mai scris Adelina.

În urmă cu câteva zile, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au oferit mai multe detalii despre relația lor de cuplu.

„Eu nu cred în pauze. Ar fi foarte greu să luăm o pauză, de la ce? De la viața de familie? De la viața de cuplu? Apoi să ne întoarcem și să continuăm, wow, iubirea vieții mele. Noi nu ne-am pus niciodată problema să se întâmple asta, pentru că nu am avut motive pentru așa ceva. Nu am avut cumpene în relația noastră”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Wowbiz.ro.

Virgil Șteblea a completat: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna.”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au celebrat cu eleganță cinci ani de căsnicie, cunoscută drept „nunta de lemn”, printr-o sesiune foto memorabilă. Decorul ales pentru eveniment a fost de poveste, împodobit cu flori și lumânări, accentuând semnificația specială a acestei etape din viața lor.

„Suntem emoționați. Mă bucur că am reușit să ne organizăm pentru shooting-ul foto, pe care nu l-am avut la data nunții. Eu sper să ajungem la nunta de diamant. Mai rar în zilele noastre, dar situația se prezintă în felul următor. Noi ne-am dorit să facem această ședință foto, pentru a marca momentul, după care am aflat că la 5 ani de la nuntă este ceva oficial, nunta de lemn. Am căutat însemnătatea acestui eveniment și ne-am dat seama că totuși trebuie să dăm mai multă importanță acestui moment. Vom face niște poze, care ne vor însoți toată viața”.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre banii pe care i-au strâns la nuntă: „Înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people