Adelina Pestrițu, imagini emoționante cu familia ei. Cum a decorat vedeta bradul de Crăciun

Adelina Pestrițu a dezvăluit bradul de Crăciun, decorat împreună cu familia.

Adelina Pestrițu, imagini emoționante cu familia ei. Cum a decorat vedeta bradul de Crăciun

Adelina Pestrițu a împărtășit pe Instagram un videoclip ce surprinde atmosfera festivă din casa lor, în pregătirea pentru Crăciun. Adelina, soțul ei și fiica lor, Zenaida, au început să se pregătească cu mult înainte de sărbători și au documentat momentul într-o manieră profund emoționantă. Alegerea lor a fost un brad natural, decorat într-un mod simplu și autentic, în jurul căruia au creat un cadru unitar, evidențiind bucuria unei familii fericite.

Cum a decorat Adelina Pestrițu bradul de Crăciun

Adelina Pestrițu și partenerul ei, Virgil Șteblea, s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună o fiică, pe nume Zenaida, în vârstă de 5 ani. Fosta prezentatoare TV postează rar fotografii cu fiica sa, dorind să o protejeze de potențialele riscuri ale mediului online. Totuși, recent, aceasta a distribuit un videoclip în care apare alături de soțul ei și de fiica lor, reuniți în jurul bradului de Crăciun împodobit. Alegerea lor a constat în globuri roșii și o instalație cu lumină caldă, renunțând la ghirlande sau alte ornamente, așa cum au făcut în anii precedenți.

Vedeta a primit numeroase felicitări din partea urmăritorilor săi pentru modul în care a decorat bradul de Crăciun. Aceștia consideră că simplitatea și combinația cromatică alese îl fac remarcabil și special.

„În sfârșit un brad de Crăciun normal și festiv și frumos pe rețelele sociale românești”, „Ce brad frumos și simplu, perfect pentru sărbători”, „Nu sunt cuvinte pentru a descrie acest moment!!”, „Îmi place mult combinația dintre verdele bradului și globurile roșii”, „O familie ca-n povești”, acestea sunt câteva dintre comentariile primite de Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a vorbit cu mai multe ocazii despre terapie și despre faptul că a decis să apeleze la ajutor specializat pentru a-și gestiona mai ușor momentele de anxietate generate de presiunea resimțită în urma atenției sale de pe social media. Recent, creatoarea de conținut a vorbit despre experiența ei cu terapia.

„Nu aș spune că e o terapie constantă, dar, când ești atât de expus, aduni și multă energie negativă pe care e bine să nu ți-o însușești. Această energie negativă și aceste gânduri apăsătoare trebuie descărcate undeva. Discuția cu un terapeut este cea mai indicată atunci când vrei să te aduni. Dacă mergi la terapie, nu înseamnă că vrei neapărat să schimbi ceva, ci să rămai sănătos la minte, trup și suflet. Așa e și în cazul meu”, a spus Adelina Pestrițu pentru VIVA!

Adelina Pestrițu a vorbit cu sinceritate și despre cel mai dificil moment pe care l-a întâmpinat în viața ei.

„Pentru mine, despărțirea de cei dragi reprezintă cea mai mare durere. Nimic nu mă dărâmă mai tare decât pierderea lor. Mi-am pierdut bunicile în decurs de o săptămână, și asta m-a marcat destul de mult. Pe atunci, prezentam o emisiune zilnică unde totul era pe veselie și am fost nevoită să disimulez. Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată, dar la exterior trebuia să zâmbesc. Mi-a fost greu și am înțeles că viața e foarte firavă și că trebuie să ne bucurăm din plin de cei dragi cât timp îi avem alături”, a mai completat creatoarea de conținut pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Amalia Enache dezvăluie secretul siluetei sale la 46 de ani: „Păstrez regula’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people