Adelina Pestrițu, imagine inedită cu fiica ei. Ce pasiune și-a descoperit Zenaida

Adelina Pestrițu este alături de fiica ei, Zenaida, și îi susține pasiunile.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria. Vedeta și partenerul ei de viață s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă.

Adelina Pestrițu, alături de fiica ei pe terenul de tenis

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai recunoscute creatoare de conținut din România, se bucură să vadă că fiica sa, Zenaida, își descoperă primele pasiuni. Recent, pe Instagramul ei personal, Adelina a împărtășit o imagine de la antrenamentele de tenis ale fetiței sale, semn că aceasta este foarte pasionată de sport. Deși dedică mult timp vieții sale profesionale și proiectelor pe care le desfășoară, Adelina Pestrițu face tot posibilul să petreacă timp de calitate alături de familie.

La doar șase ani, Zenaida arată o dragoste evidentă pentru sport, iar mama sa a fost alături de ea pe terenul de tenis în timpul antrenamentului.

Vedeta a vorbit despre fiica sa

Adelina Pestrițu a vorbit recent, în cadrul unui interviu despre fiica ei și adevăratul motiv pentru care o bună perioadă de timp nu a mai dezvăluit imagini cu micuța.

„Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Mulți mi-au zis: ‘Ți-am dat follow ca să văd copilul acela frumos, de ce nu îl mai postezi?’. Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Ego.ro.

Adelina Pestrițu a dezvăluit și că a discutat cu soțul ei înainte de a posta imagini noi cu Zenaida.

„După ce a mai crescut puțin, am decis, evident, împreună cu soțul meu, că, din când în când, ar mai trebui să mai postăm câte o poză cu ea. O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei. Așa fac și eu. Întotdeauna, da, luăm deciziile de comun acord. (n.red – cu soțul ei) Ne așezăm frumos la masă, povestim, vedem avantaje, dezavantaje, ne sfătuim, ca într-o familie normală”, a mai precizat Adelina pentru sursa citată.

În ultima vreme, Adelina Pestrițu a evitat să mai posteze pe rețelele de socializare imagini cu fiica ei, Zenaida, însă ocazional mai împărtășește cu fanii momente emoționante din viața ei de familie.

Într-un interviu acordat recent, Adelina Pestrițu a făcut unele dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida.

„Nu o restricționăm de la tehnologie, pentru că ar fi anormal să o privăm de la beneficiile ei într-o eră unde totul este tehnologizat și evoluția e constantă. Dar i-am explicat că excesul nu este bun și poate cauza probleme de sănătate. A înțeles și nu suntem nevoiți să îi spunem asta în mod repetat. De multe ori închide din proprie inițiativă și spune: ‘Gata cu tableta!'”, a povestit creatoarea de conținut pentru VIVA!.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre banii pe care i-au strâns la nuntă: „Înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people