Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…”

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Vedeta are o comunitate solidă pe rețelele de socializare, iar fanii îi urmăresc frecvent cu mare interes proiectele. Deși este deschisă când vine vorba de viața ei profesională, nu același lucru am putea spune despre viața personală, pe care a preferat să o păstreze cât mai departe de ochii curioșilor.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de 5 ani. Vedeta și partenerul ei s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă.

În ultima vreme, Adelina Pestrițu a evitat să mai posteze pe rețelele de socializare imagini cu fiica ei, Zenaida, însă ocazional mai împărtășește cu fanii momente emoționante din viața ei de familie.

Într-un interviu acordat recent, Adelina Pestrițu a făcut unele dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida.

„Nu o restricționăm de la tehnologie, pentru că ar fi anormal să o privăm de la beneficiile ei într-o eră unde totul este tehnologizat și evoluția e constantă. Dar i-am explicat că excesul nu este bun și poate cauza probleme de sănătate. A înțeles și nu suntem nevoiți să îi spunem asta în mod repetat. De multe ori închide din proprie inițiativă și spune: ‘Gata cu tableta!'”, a povestit creatoarea de conținut pentru VIVA!.

Adelina a mărturisit că, de multe ori, alege destinațiile de vacanță în funcție de activitățile pe care le-ar putea face acolo fiica ei.

„În rest, mizăm mult pe jocurile copilăriei, în aer liber, alături de prietenii ei. Acasă i-am construit un loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogan, tablă, cretă. I-am cumpărat mașinuțe electrice, bicicletă, trotinetă și tot ce e potrivit vârstei ei. Am învățat-o jocurile copilăriei noastre, care i-au plăcut foarte mult și pe care le joacă cu prietenele ei. De câte ori ne sincronizăm ca program, plecăm în vacanță cu ea. Destinațiile le alegem întotdeauna în funcție de ce activități putem să-i oferim ei la fața locului. În plus, îi are și pe cei doi pufoși, Sugar și Choco, iar asta o ajută și o distrage mult de la ecrane”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Creatoarea de conținut se declară foarte mulțumită și de alegerea grădiniței pe care o frecventează fiica ei.

„Merge la aceeași grădiniță și e tare fericită acolo. Până în prezent, totul a decurs perfect. Suntem mulțumiți de alegerea făcută și sunt vizibile progresele în ceea ce o privește. În fiecare dimineață e cu zâmbetul pe buze și seara ne povestește încântată tot ce face acolo. Avem o relație bună și cu cadrele didactice, și asta ne oferă liniște. Prima lună a fost mai dificilă, până a înțeles că mergem de fiecare dată să o luăm înapoi acasă. Apoi, după ce a înțeles acest aspect, s-a relaxat și a început să vadă partea frumoasă”, a continuat Adelina.

De ce Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare

În urmă cu două luni, Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor care o urmăresc pe social media faptul că a renunțat la implanturile mamare. Decizia ei a fost una surprinzătoare, însă creatoarea de conținut a continuat să povestească și cum este perioada de recuperare și despre cum decurge acest proces. 

Invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, Adelina Pestrițu a vorbit deschis despre decizia de a renunța la implanturile mamare și adevăratul motiv pentru care a luat această hotărâre.

„Am apelat la operații estetice acum mulți ani și nu regret. Nu regret în ideea că operațiile estetice mi-au adus încredere în mine, pentru că aveam nevoie de această stare, dar în timp au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam, la care eu nu m-am gândit când am făcut anumite intervenții, respectiv cea de implant mamar. Au apărut durerile de spate, în timp am realizat și disproporțiile fizice și mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva”, a mărturisit ea.

Creatoarea de conținut a mărturisit că a luat decizia în urmă cu aproape un an de zile.

„În primul rând de la ideea că îmi doresc să fiu și să mă păstrez sănătoasă cât mai mult timp, pentru totdeauna dacă s-ar putea, și am luat această decizie, dar după ani de zile în care m-am gândit dacă asta este soluția. Am apelat la discectomia cu alcool, pentru durerile de spate, după salteaua pe care dorm. Am mers la sală, am încercat să îmi întăresc mai tare musculatura spatelui, durerile nu au dispărut și am considerat că ăsta este pasul pe care eu trebuie să-l fac. M-am pregătit un an de zile, tocmai, nu am avut parte de acel șoc.(…) Pot să vă spun că este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people