Adelina Pestrițu, declarații inedite despre al doilea copil: „Nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță”

Adelina Pestrițu a făcut mărturisiri sincere despre familia ei.

Adelina Pestrițu, declarații inedite despre al doilea copil: "Nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță"

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de aproape 4 ani. Vedeta și partenerul ei s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Vedeta are o comunitate solidă pe rețelele de socializare, iar fanii îi urmăresc frecvent cu mare interes proiectele. Deși este deschisă când vine vorba de viața ei profesională, nu același lucru am putea spune despre viața personală, pe care a preferat să o păstreze cât mai departe de ochii curioșilor. Adelina Pestrițu a vorbit recent, în cadrul unui interviu despre dorința de a-și mări familia după ce a primit numeroase întrebări cu privire la o posibilă a doua sarcină.

Totul a început de la fotografiile postate de Adelina Pestrițu de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, imagini care i-au determinat pe fani să se întrebe dacă nu cumva vedeta este însărcinată.

„Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!”, a mărturisit Adelina Pestrițu pentru click.ro.

În cadrul aceluiași interviu, creatoarea de conținut a făcut și unele dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, care în luna august va împlini 5 ani.

„E foarte cuminte Zeni și e la grădiniță acum. Un copil foarte vesel, are o grămadă de prieteni. Urmează ziua ei pe 3 august și va trebui să-i facem o mega petrecere”, a mai spus Adelina pentru sursa citată.

De ce Adelina Pestrițu nu a mai dezvăluit imagini cu fiica ei

Adelina Pestrițu a vorbit recent, în cadrul unui interviu despre fiica ei și adevăratul motiv pentru care o bună perioadă de timp nu a mai dezvăluit imagini cu micuța.

„Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Mulți mi-au zis: ‘Ți-am dat follow ca să văd copilul acela frumos, de ce nu îl mai postezi?’. Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez.”, a declarat vedeta în interviul acordat Ego.ro.

Adelina Pestrițu a dezvăluit și că a discutat cu soțul ei înainte de a posta imagini noi cu Zenaida.

„După ce a mai crescut puțin, am decis, evident, împreună cu soțul meu, că, din când în când, ar mai trebui să mai postăm câte o poză cu ea. O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei. Așa fac și eu. Întotdeauna, da, luăm deciziile de comun acord. (n.red – cu soțul ei) Ne așezăm frumos la masă, povestim, vedem avantaje, dezavantaje, ne sfătuim, ca într-o familie normală.”, a mai precizat Adelina pentru sursa citată.

Citește și:
Cum le-a răspuns Delia celor care au criticat-o pentru apariția de la cel mai recent concert

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people