Adelina Pestrițu, anunț surprinzător despre cel de-al doilea copil: „Veste bună”

Adelina Pestrițu a dezvăluit că își dorește un al doilea copil.

Adelina Pestrițu, anunț surprinzător despre cel de-al doilea copil: "Veste bună"

Adelina Pestrițu este o sursă de inspirație pentru numeroase doamne și domnișoare, care a construit o carieră de succes în timp și a făcut numeroase sacrificii pentru a atinge succesul de acum. Vedeta trăiește astăzi visul pe care l-a avut dintotdeauna, atât în plan profesional, cât și personal. Creatoarea de conținut poate spune cu mândrie că este norocoasă, având alături un partener care o susține necondiționat și din dragostea lor s-a născut o frumoasă fetiță numită Zenaida.

Vedeta este o prezență constantă în mediul online și este foarte activă pe rețelele de socializare. Adelina Pestrițu împărtășește cu publicul ei toate noutățile din viața sa, iar recent a făcut un anunț surprinzător. Recent, Adelina Pestrițu a avut o apariție specială în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a discutat despre diverse aspecte ale vieții sale, inclusiv familia ei.

Adelina Pestrițu, anunț despre al doilea copil

Adelina și Virgil Șteblea formează un cuplu de 7 ani, timp în care au trecut prin numeroase încercări, dar au demonstrat întotdeauna că dragostea lor poate depăși orice obstacol. În prezent, se bucură de liniște și fericire în viața lor, dar au și dorința de a întâmpina un nou membru în familia lor, exprimându-și intenția de a avea încă un copil. Se pare că și fiica lor, Zeny, împărtășește această dorință.

În timpul interviului, Adelina a fost întrebată dacă au planuri pentru a sărbători „nunta de cristal,” însă răspunsul ei a fost surprinzător. Vedeta a menționat că ar prefera să organizeze un botez și că se roagă în fiecare seară ca acest vis să devină realitate.

Cătălin Măruță: De câți ani sunteți împreună?

Adelina Pestrițu: De 7.

Cătălin Măruță: Mă gândeam acum că poate urmează să sărbătoriți vreo nuntă, știi cum e. De cristal, de…

Adelina Pestrițu: Sau poate vreun botez.

Cătălin Măruță: Hopa! Îți mai dorești?

Adelina Pestrițu: Doamne ajută, pune și tu un acatist. Poate vin data viitoare cu vreo veste bună la tine. În ultima perioadă Zeny cam bate în ușă „Când primesc un frățior?”

Cătălin Măruță: Și tu ce îi răspunzi?

Adelina Pestrițu: I-am spus că pentru asta trebuie să facem un bilețel, să-l citim în fiecare seară când spunem rugăciunea.

Cătălin Măruță: Și își dorește, nu?

Adelina Pestrițu: Da, mult. Mult! Prima dată când am întrebat-o, acum un an parcă, a zis: ‘Exclus’. Și am zis: ‘Mamă, nu avem nicio șansă. Dacă vine un copil, va trebui să facem terapie cu toții’.

Cătălin Măruță: Dar și tati și mami își doresc?

Adelina Pestrițu: Da. Și tati și mami.

Cătălin Măruță: Foarte frumos, Adelina! Știi cum e, la un moment dat nu e nimic mai frumos decât grija unui părinte.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de  7 ani, iar în urmă cu 4 ani au pășit în fața altarului pentru a-și uni destinele. Cei doi au o relație tot mai strânsă pe zi ce trece, iar împreună cu fiica lor au o familie așa cum și-au dorit. Cu ocazia aniversării celor 4 ani de căsnicie, cei doi și-au făcut declarații de dragoste pe rețelele de socializare și s-au întors în timp, până la ziua nunții lor.

Citește și:
Lidia Buble, declarații de nemulțumire pe internet. Ce a pățit artista pe aeroportul din Otopeni: „Îți fac reclamație'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people