Adele ar fi confirmat căsătoria cu Rich Paul într-un mod inedit

Adele ar fi confirmat că ea și Rich Paul s-au căsătorit.

Adele ar fi confirmat căsătoria cu Rich Paul într-un mod inedit

După o lungă perioadă de zvonuri, Adele ar fi confirmat căsătoria cu Rich Paul. Se zvonea că cei doi s-ar fi căsătorit anul trecut, artista, în vârstă de 35 de ani, alimentând noi speculații atunci când s-a referit la agentul sportiv de 41 de ani ca fiind „soțul” ei.

Adele ar fi confirmat căsătoria cu Rich Paul într-un show de comedie

Acum se spune că ea ar fi confirmat uniunea lor la spectacolul de comedie al celui mai bun prieten al ei, Alan Carr, din Los Angeles, doi membri ai publicului confirmând vestea pentru Deuxmoi.

„Am fost la spectacolul de comedie al lui Alan Carr din Los Angeles în seara asta și Adele era în public. Alan a întrebat publicul dacă s-a căsătorit cineva recent, iar Adele a strigat ‘Eu'”. Un alt membru al publicului a adăugat despre „spectacolul mic și intim”: „Când a întrebat dacă cineva s-a căsătorit recent, ea a strigat ‘Eu’. Adele stătea chiar în spatele meu cu o prietenă și se distra de minune. Agentul ei de pază a intrat doar pentru a-i aduce gustări.”

Luna trecută, Rich, în vârstă de 41 de ani, a abordat zvonurile de căsătorie, deoarece a povestit cum el și Adele s-au „ajutat reciproc” în timpul relației lor de doi ani. Apărând la CBS Mornings, Rich a spus despre partenera sa: „A fost grozavă, cred că ar fi de acord că ne-am ajutat cu siguranță unul pe celălalt. Sunt într-un loc bun, noi suntem într-un loc bun. Fericit. Ea este superbă. Ea a fost minunată pentru mine. Am fost grozavi unul pentru celălalt”.

Rich a fost apoi întrebat de gazda CBS Gayle King despre zvonurile potrivit cărora el și Adele s-au căsătorit. Jurnalista a întrebat dacă ar trebui să i se adreseze lui Adele ca „doamna Paul” data viitoare când va vorbi cu ea.

„Poți să spui ce vrei. Asta nu este pentru presă”, înainte de a adăuga că nu este „genul de persoană care să își pună viața personală la bătaie”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Artista a stârnit zvonuri legate de căsătorie încă de anul trecut

Adele l-a numit pe Rich „soțul ei” în timpul concertului său din Las Vegas, în septembrie, stârnind speculații că cei doi s-au căsătorit. O femeie din public i-a strigat cântăreței „Vrei să te căsătorești cu mine?” în timpul spectacolului, așa cum se vede într-un clip TikTok.

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound – adeleslittleloveee (harriet)

„Nu te poți căsători cu mine. Sunt heterosexuală, draga mea, iar soțul meu este aici în această seară”, a răspuns Adele. Fanul a răspuns: „Poți să încerci?”, iar Adele a replicat în spirit de glumă: „Nu, nu vreau să încerc. Sunt cu Rich. Ești nebună, lasă-mă în pace”.

Cuplul și-a făcut publică relația pentru prima dată în iulie 2021, când au fost așezați împreună lângă teren la un meci din NBA. De asemenea, câștigătoarea premiului Grammy poartă de aproximativ un an un inel cu diamant în formă de pară pe inelarul stâng. În trecut însă, când a fost întrebată despre acesta, ea a comentat că nu este un inel de logodnă, ci pur și simplu îi plac bijuteriile de lux.

Citește și:
Shakira a ajuns la un acord prin care scapă de 3 ani de închisoare. Ce sume uriașe are de plătit artista

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people