Adela Popescu și Radu Vâlcan, revedere emoționantă în Thailanda: „S-a întâmplat o premieră”

Adela Popescu a călătorit până în Thailanda pentru a se reîntâlni cu soțul ei, Radu Vâlcan, aflat la filmări pentru o emisiune TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, revedere emoționantă în Thailanda: "S-a întâmplat o premieră"

Adela Popescu i-a făcut o surpriză emoționantă lui Rdu Vâlcan. Soția prezentatorului de la Insula Iubirii a dorit să îl vadă neapărat, așa că a decis să ia avionul și să călătorească din București până în Thailanda. Întâlnirea lor a fost extrem de emoționantă, iar actrița a împărtășit cu fanii online imagini din aeroport.

Adela Popescu s-a reîntâlnit cu Radu Vâlcan în Thailanda

Radu Vâlcan și Adela Popescu au o relație de cuplu bazată pe iubire și înțelegere, dar pentru a menține această legătură, sunt pregătiți să facă numeroase sacrificii. Una dintre provocările cele mai dificile pentru ei este să fie separați pentru mai multe săptămâni, atunci când Radu Vâlcan este plecat pentru filmări în Thailanda, la Insula Iubirii.

Astfel, Adela Popescu a găsit curajul să călătorească singură pe distanțe considerabile. Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că nu a mai făcut niciodată un zbor singură pe o distanță atât de mare, însă revederea cu soțul ei a făcut ca totul să merite.

„S-a întâmplat o premieră astăzi. Am zburat primul meu zbor lung, și încă nu s-a terminat, singură. Am avut șansa ca lângă mine să se așeze un român, pilot pe Qatar”, a declarat Adela Popescu.

sursa: Instagram

Când s-au reunit, cei doi s-au îmbrățișat strâns, iar Radu Vâlcan a fost extrem de fericit să o vadă pe soția sa în Thailanda. Între timp, copiii au rămas în grija bunicilor, iar Adela Popescu abia așteaptă să petreacă timp alături de soțul ei într-una dintre cele mai exotice destinații din lume.

„Mi-am luat un bagaj modest. Preocuparea mea a fost să fac cât mai multe chestii cu copiii înainte să plec. Îmi era dor de ei cu ei lângă mine. Am plecat de acasă la 7:30. Nu voiam să se trezească copiii înainte, de teama unei scene. Așa că m-am îmbrăcat practic pe hol”, a spus Adela Popescu, pe Instagram.

sursa: Instagram

Odată ajunsă în Thailanda, Radu Vâlcan și-a așteptat soția la aeroport, unde au avut parte de o revedere emoționantă.

„Mi-a dat baiatul asta intalnire aici. Si am venit.”, a mai scris actrița la o postare făcută pe Instagram.

Actorul filmează un nou sezon Insula Iubirii

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt căsătoriți din 2015 și sunt binecunoscuți pentru relația lor solidă în industria divertismentului. Cei doi au împreună trei băieți și își trăiesc căsnicia așa cum au visat. În prezent, Radu se află departe de familie pentru a filma un nou sezon al emisiunii Insula Iubirii. În ciuda distanței, el își arată afecțiunea față de soția sa surprinzând-o aproape zilnic.

În această perioadă, Radu Vâlcan se află în Thailanda unde au început filmările pentru emisiunea Insula Iubirii, care urmează să fie difuzată de Antena 1.

„Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1.

Citește și:
Cara Delevingne, devastată din cauza unui incendiu masiv pe proprietatea sa. Cine i-a fost alături: „Avea totul în casă'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people