Adela Popescu și Radu Vâlcan, mărturisiri despre momentele de gelozie din relația lor: „Avem de gestionat”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit cum privesc gelozia din relația lor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, mărturisiri despre momentele de gelozie din relația lor: "Avem de gestionat"

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează de mulți ani un cuplu. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan obișnuiesc să împărtășească detalii despre relația lor de lungă durată. Recent, în cadrul unui interviu, cei doi au vorbit despre gelozia în cuplu.

„Nu este cazul de gelozie, nu s-a pus problema până acum!”, a spus Radu Vâlcan pentru EGO.ro

Adela Popescu a detaliat, povestind cum ar reacționa dacă ar fi geloasă în relația cu soțul ei. 

„Pentru că noi nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”

Radu Vâlcan a mai spus că având trei copii și mai multe responsabilități de îndeplinit, nu au timp să fie geloși. 

„Tot tu? Noroc că avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii”, a mai declarat Radu Vâlcan. „Avem de gestionat geloziile dintre ei!”, a adăugat Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro detalii despre familia lor și viața cu trei copii. Vedeta a explicat cum reușesc să păstreze un echilibru și să nu își neglijeze relația de cuplu, în condițiile în care sunt amândoi persoane publice cu multe proiecte, și deci niște oameni extrem de ocupați. Mai mult, cei trei copii ai lor îi țin încă și mai ocupați, lucru care se poate dovedi dificil în unele circumstanțe. 

„Suntem ca o barcă în derivă, deseori. Uneori pe un râu învolburat, alteori pe o mare liniștită. Dar, ca să revenim la exemple concrete, pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă”, a spus Adela Popescu. 

Radu Vâlcan a explicat faptul că au întâmpinat momente în care s-au simțit depășiți de situație, mai exact atunci când s-a născut primul lor copil.

„Cu primul copil, Alexandru, am avut momente când eram depășiți. Părinți la început de drum. Apoi, Andrei ne-a scuturat puțin. Adrian ne-a adus liniștea pe care ne-o adusese, de fapt, Alexandru. Ce vreau să zic, copiii aduc fericirea, dar pentru foarte mulți este o iluzie. Trebuie să depășești stadiul de responsabilitate, presiunea asta ce te face să uiți că ești atât de norocos. Frustrări vor fi din belșug, probabil pentru tot restul vieții. Fie pentru că, într-un context anume, nu am lăsat copiii să se murdărească mai mult în noroi, fie că nu am stat încă două secunde îmbrățișați.”

În ceea ce privește conflictele în cuplu, în cazul lor procesul de împăcare s-a schimbat pe parcurs, iar acum gestionează altfel o ceartă.

„Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare. Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un „îți dau o cafea în oraș?”. Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat”, a precizat Adela Popescu. 

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people