Adela Popescu și Radu Vâlcan, ipostază inedită la filmările comediei Retreat Vama Veche: „Doar noi”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost surprinși într-o ipostază tandră la filmările comediei „Retreat Vama Veche”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, ipostază inedită la filmările comediei Retreat Vama Veche: „Doar noi”

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din industria showbiz-ului românesc. Aceștia au obiceiul de a-și exprima dragostea ori de câte ori au ocazia, iar acum au oportunitatea de a-și aminti cum era viața înainte de a avea trei copii. Cei doi sunt implicați într-un proiect inedit și și-au ținut fanii la curent cu ultimele noutăți.

Radu Vâlcan și Adela Popescu se află pe litoral, unde filmează pentru pelicula Retreat Vama Veche, o comedie romantică regizată de Petre Năstase. Cei doi actori i-au lăsat acasă pe cei trei băieți ai lor, Adrian, Andrei și Alexandru, și se bucură acum de câteva momente în intimitate.

Cei doi actori adoră să își petreacă timpul cu familia lor, dar în ultima perioadă nu au avut prea mult timp numai pentru ei, mai ales de când au devenit părinți pentru al treilea copil, Adrian. Cu toate acestea, de două săptămâni au început filmările pentru comedia romantică Retreat Vama Veche, iar acest lucru le-a permis să își lase băieții acasă și să profite de ocazie pentru a petrece câteva momente în doi.

Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost surprinși într-un moment de afecțiune, care a fost imortalizat într-o fotografie emoționantă. Imaginea a fost ulterior distribuită pe rețelele sociale chiar de către actor, care i-a făcut și o declarație de dragoste partenerei sale de mulți ani.

„De aproape două săptămâni, de când suntem la filmări, o fugăresc și îi spun cât sunt de rupt, terminat, leșinat după ea. Lungmetrajul la care filmăm ne-a adus aminte că suntem iubiți, că suntem doar noi. Noi, toți, părinții, avem nevoie și de asta. De noi! PS: Abia aștept să mă reîntorc la copii”, a fost mesajul transmis de Radu Vâlcan pe Instagram.

Regizorul Petre Năstase a dat startul filmărilor pentru lungmetrajul Retreat Vama Veche, o comedie romantică urbană ce adună pe plaja de la Vama Veche și în cele mai hype locuri din București o distribuție cu actori mari dar și cu personalități digitale, cu comunități online de milioane de fani.

Prietenia dintre actrițele Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi continuă atât în viața reală, cât și în rolurile principale pe care le interpretează în filmul Retreat Vama Veche. Scenariul acestui film este creat de Ovidiu Niculescu.

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi.”

Citește și:
Fiica lui Gwyneth Paltrow, Apple, a împlinit 19 ani. Mesajul postat de actriță: „Te iubesc atât de profund'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people